Szoktál kézműves termékeket vásárolni? (beszélgetés)
Ritkán. Inkább magam készítek tárgyakat. Mostanában rongyszőnyegeket horgolok. Már a szomszédasszonyt is teljesen megfertőztem.
Igen szoktam,ha van rá pénzem!:)
Sajnos, iszonyú kétbalkezes vagyok, viszont imádom, ha valami különleges vagy egyedi. :-)
Ezért magamat vagy a rokonságot szoktam meglepni.
sajnos nagyon ritkán mert nem futja rá
Amugy most hetvegen lesz a Pariumi Magyar Napok itt Szatmarnemetiben. Akik itt laktok a kozelben mindenkit szivesen latunk. Szines programok kicsiknek es nagyoknak, koncertek, kezmuves foglakozasok es vasar.
Meg kell tanulniuk az embereknek ertekelni a szeretetet es az igyekezetet ami ezek a targyak mogott van.:)
Mi már régebb óta saját készítésű dolgokkal ajándékozzuk meg szeretteinket. (Bár először elég sokkolólag hatott egyesekre, de mára már megszokták)
Manapsag mar az alapanyagok is nagyon sokszinuek es vannak olyan technikak amivel szepet lehet alkotni meg akkor is ha nincs kiveteles kezugyessege valakinek.
En szemely szerint nagyon szeretem az ilyen sajat keszitesu dolgokat. Regen nem vettek az emberek egymasnak az ajandekot hanem keszitettek. Nagyon jo dolog hogy vannak meg emberek akiknek oromet okoz a kezmuveskedes.
Sőt vásárolni is, ha tudunk.
Igen, szoktunk kézműveskedni (ahogy a kis unokahúgom mondaná: mókolni) a lányommal, (Ergóka) Ő ékszereket készít.Az oldalán fent van 1-2 alkotása, teljesen saját készítésű dolgok. Még az alapanyag is!! Hozzám közelebb áll a varrás, babákat, egyéb figurákat.... stb szoktam készíteni.A család és baráti kőr gyerekeinek elajándékoztam őket.
Ha sajat marad is kreativkodsz az akkor meg jobb. De ha valaki szokott vasarolni az mar feltetelez egy kis igenyesseget a tucatarukat vasarlokkal szemben.
Biztosan vásárolnék, ha nem lennék ennyire kreatív. Inkább ajándékozni szoktunk egymásnak hasonszőrű, szívesen alkotókkal. :o)
A tucatárukat nem szeretem... naggggggyon nem. Ha már vásárolok, akkor a legegyszerűbben bármiből, amit aztán kényem-kedvem szerint feldobok valamivel. :o)
Sok ember valasztja inkabb a tucatarut, hogy o is csak egy legyen a sok kozul. De szerencser vannak akik szeretik a kulonleges egyedi targyakat. Amit jo esetben el tudnak kesziteni maguk vagy megvasarolnak. En a kezzel keszult dolgokat reszesitem elonybe ha van ra lehetosegem, mert ott latom benne mindig azt az ebert aki keszitette. A fantaziajat, az ugyesseget, a turelmet.
Szia! Én szoktam vásárolni, bár inkább alapanyagokat, amikből otthon magam készítek valamit. De készen is szoktam venni dolgokat, kirakodóvásárban, itt-ott: tolltartót vagy szemüvegtokot bőrből, fényképalbumot, fajátékot, ilyesmiket.
Szoktatok kézműves termékeket vásárolni? Ha igen akkor miket?
További ajánlott fórumok: