Windows hiba esetén tényleg csak a gépcsere segít? (tudásbázis)
Azt hiszem 69 évesen még az is nagy szám, ha gépezik valaki, valóban nem elvárható, hogy még telepíteni is tudjon. Jó-jó! Tudom, nem mindenki átlagos 69 éves! :)
Azt javasoltam volna, hogy ha van egy ügyes unoka, vagy annak egy barátja, akkor pikk-pakk újra rakják a rendszert, mert tényleg nem nehéz annak, aki kicsit konyít hozzá. De már olvastam, hogy messze van, és hetekig nem is jár arra.
Remélem hamar kijavítják a hibát! :)
Ez biztos nem lesz olcsó...
Már a kiszállásért sokat elkérhet, és akkor még nem is csinált semmit...
Ennek az a neve, hogy szuperszervíz. Szerintem jól meg fogják csinálni és kb. 8000 Ft lesz (egyszer már ennyiért telepítettek). A géppel nem tudom, mi történt, a férjem használja. Több, mint 2 éves, inkább 3.
Vírusirtó van (NOD 32) rajta...
Igazad van teljesen. Az ismerősök közül senki nem tud telepíteni, illetve a szomszédom fia igen, de Ő nem itt lakik, más városban, és ritkán jön ide. A férjem meg nem akar várni hetekig, vagy hónapokig.
Amit írtatok - megnéztem - sajnos, egy kukkot sem értek belőle:DD.
Egyébként, mint írtam az előbb: Alea iacta est.
Pontosan így van!
Horribilis összegeket leakasztanak a laikusoktól
néhány perces munkáért. :((
Mindenképpen. Anyámból kiindulva, kb ennyi idős ő is.
Csak az a baj, hogy baromi sok embert megvezetnek azért, mert semmit nem ért a géphez :( Mármint az úgynevezett szakember vezeti meg, aki sokszor szintén nem igen ért hozzá.
Én megcsinálom neked annyiért :D Postaköltség is benne van :))
Egy gép újratelepítése kb 5 ezer pénz amúgy.
De ha csak ennyi a hiba, nem is feltétlen kell újrarakni.
Gyors voltál! ;D
én meg itt filóztam hogy nyomassak egy videot a youtuberól vagy ezt az oldalt adjam meg,de szerintem mindenképp egy szaki kellene neki,lévén hogy nem ért a géphez..
Köszi...
A férjem közben szólt a szolgáltatónak, és küldenek ki szakembert a házhoz, kedden reggel jön.
Remélem, nem 25.000.-ért csinálja meg.
Pontosan így van,a CD-ről még egy mezei nyúl is kijavítja nem hogy szakember.
Nem részletezném mert hosszú de itt megnézheted mit tehetsz.
Lotusz a valagába.
hazudik,
Azt írta ki a gép:
A WINDOWS nem indítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem található:
\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
A Windows eredeti telepitő CD-jéről a telepítőt elindítva megkísérelheti a fájl kijavítását.
Na én ehhez nem értek! Amit írtam, azt mondta a figura.
Hát telepíts rá egy újat..
Butaságot mondtak, ha egyáltalán jól értetted..?! :o
Én nem tudom, nem vagyok szakember, egyébként is 69 évesen már nem is fogok megtanulni ilyet. Ahol lakunk, a közelben van egy szám.technika szaküzlet, ahová többször bementünk a laptoppal és valami kis hibája volt, ők megcsinálták, nem is kértek sokat. Két fiatal ember dolgozik ott. -Szerintem megunták, hogy mindig oda megyünk csip-csup dolgokkal.
Azt mondta először a szakember, hogy meg lehet csinálni 25.000.-Ft lesz kb. Aztán legyintett, és azt mondta: nem érdemes ezzel foglalkozni, macerás.
Tessék????
Mi az hogy nem érdemes vele foglalkozni?? :D
Egyszerűen újra kell telepíteni és kész!
Milyen hülyeség az, hogy nem érdemes foglalkozni vele? Talán még ajánlatot is ettek a laptopodra "jópénzért"?
A Windows már csak ilyen 1-2-3 évente újra kell telepíteni, mert 'elhasználóik'. Azt javaslom keress egy rendes szakembert, ha te magad nem tudod megcsinálni.
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- "A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt..." hibaüzenet esetén mit lehet tenni?
- Minél többedik baba, annál nagyobb? A többségre tényleg igaz (ugyanazon apa és anya esetén)?
- Milyen Civil Szakszervetek támogatják a munkanélküliek háztartási gépcsere programját?
- Régóta megvan az epilátorom és nem tudom, a gép hibája-e, de most alig akar elmúlni a piros folt utána. Gépcsere a megoldás?
- Tényleg jó torokfájás és köhögés esetén ha a nyakat zsírral kenjük be?