Milyen Civil Szakszervetek támogatják a munkanélküliek háztartási gépcsere programját? (beszélgetés)
A mesoszinfo.hu-t keressétek fel, ez a mozgáskorlátozottak egyesületeinek országos szövetsége, úgy látom ők benne vannak. Egy próbát megér az érdeklődés, ha mozgáskorlátozottról van szó sztem.
Sok sikert Nektek!
Hát nagyon sokan keresnek ilyen szervezetet.
Sztem akik ilyen családok, biztos, h kapcsolatban állnak valami szervezettel, akár állami is, aki tudna segíteni nekik.
Ennek kell megfelelni a szervezetnek a kiírás szerint:
"A pályázat benyújtására jogosultak köre
Jelen pályázati forrásból támogatást kaphatnak a Magyarországon 2008. január 1. napja előtt bejegyzett az alapszabályukban/alapító okiratukban nevesítetten
- a nagycsaládosok érdekvédelmét, segítését, támogatását megvalósító,
- az időskorúak gondozását, segítését és érdekvédelmét megvalósító,
- a fogyatékossággal élő személyek érdekvédelmét, segítését és támogatását megvalósító,
- a regisztrált munkanélküliek érdekvédelmét, segítését és támogatását megvalósító
alapítványok, egyesületek."
Megint egy jó pályázat, ami tényleg sz emberekről szólna, erre kivitelezhetetlen, vagy csak nagyon nehezen.
Lehet nem is akarják ezt a pénzt odaadni, azért ilyen körülményes
Melyik megyéről lenne szó?
Eddig Szabolcs megyeit találtam csak. Sokan keresnek.
Szia!
Ha beírod a gugliba a háztartási gépcsere programot, egy csomó oldalt dob ki.
Pl. az első a pályázat leírása, letölthatő dokumentumok, stb.
Link:
Erről én is hallottam, de én is csak annyit, hogy valamelyik Civil szervezet, ott, ahol a családban munkanélküli van, vagy idős ember, vagy fogyatékkal élő...
Állítólag erre is EU-s pénz lett fordítva...
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ti támogatjátok anyagilag a gyermekeitek életkezdését? Ha nem, akkor miért nem?