Minél többedik baba, annál nagyobb? A többségre tényleg igaz (ugyanazon apa és anya esetén)? (tudásbázis)
1 3500g fiu
2.3950 g fiu
3.3160g fiu
4. 3000g fiu
Nálunk nem.
1. baba 3150g (lány)
2. baba 4150g (fiú)
3. baba 3950g (lány)
Anyukám mindig azt mondja, hogy a második mindig nagyobb, mint az első, a harmadik pedig az első kettő születési súlya közé esik.
Állítólag igaz, legalábbis nálunk bejött a papírforma :-)
Érdekes... :) Akkor reménykedem :). Első babám fiú, betöltött 40. hét után született. Relatív téraránytalanság miatt császárral: 4150g és 57cm (én 57kg, 164cm vagyok...)
Hát kíváncsi vagyok, kistesóval hogy lesz... :D
Nekem az első 3950 gramm volt 39. hét, a második 4550 szintén 39. héten. A harmadik ha lenne 5 kg felett lenne :) :D
Ja és majd 60 cm-esek voltak.
3 hónaposan meg mindketten 8 kg-ok.
Most a fiam aki még csak 8 éves 155 cm magas. A kicsi 6 éves és 140-es ruha kell neki. Ő 135 volt még nyár elején. :) Az apuka 2 m. Én 175 cm.
Sziasztok!
Nálunk így alakult a 3 gyerek súlya
1. 39.hét 3260 gr lány
2. 39. hét 4060 gr fiú
3. 38. hét 4090 gr lány
nekem a fiam született először, a lányom fél kilóval volt több,centiben ugyanakkorák..
viszont mi 3 an vagyunk tesók, és a hugom volt a legkisebb, aki 3. gyerek.
Anyámnak 4 gyereke van : nem igaz :)
tesómank szintén 4: nem igaz :)
1. 51 cm 3200 gramm-lány
2. 53 cm 3450 gramm-lány
3. 52 cm 3400 gramm-fiú
ki-ki döntse el igaz-e :)
Remélem nem igaz!
Nekem csak egy van még, de ha a második több lesz mint 4,4kg...
Amúgy anyunál nem volt így. Az első (én) volt a legnagyobb (hosszban is), a harmadik meg a legvékonyabb.
További ajánlott fórumok:
- Spóroljunk! Termékek, ugyanazon gyártóval, de más néven, lényeges árkülönbséggel ...
- Hogyan tudtad félre tenni a múltat és ugyanazon emberrel a jelenbe maradni?
- Arcmasszírozós pontok. (avagy miért masszírozom mindig ugyanazon a helyen az arcomat)?
- Budapesten hol lehet legjobb árfolyamon beváltani EUR-t HUF-ra? Pl.: Debrecenben ugyanazon cég más-más fiókjaiban is van eltérés!!
- Az ország bármelyik ugyanazon bankjánál intézhetek ügyeket függetlenül attól, hol nyitottam a számlám?
- Fogamzásgátló szedése alatt normális ha nem ugyanazon a napon kezdek vérezni?