Whirlpool mosógép kérdés (beszélgetős fórum)
Sziasztok! Remélem él még ez a fórum.
Anyukám kapott egy Whirlpool AWO 6S545 típusú elöltöltős mosógépet de nincs hozzá használati útmutató.
Esetleg vkinek nincs pont ugyan ilyen gépe? Meddig tartanak a programok?Nincs idő kijelző rajta,pedig nagyon hiányzik.
Köszi
Én is ezt akartam írni,hogy már 4-5 évre vannak tervezve az automata mosógépek.
A miénk Fagor felültöltős volt,és március elején mondta fel a szolgálatot,de már az utolsó pár hónapban elmozdult,zörgött,és mondták sokan,hogy jó is kibírta a 7,5 évet.Én nagyon sokat mostam vele,2 gyerekem van,meg sokszor mostam takarókat.
Örülj neki!!!!
Az enyém is ilyen volt!
Aztán mégis megadta magát és a hasonló márka vásárlásánál azt mondták, hogy a mai gépek kb. 4,5 évre vannak tervezve!!!! ???? :(((
Szerelő...
Akkor nem szokott pl. kicentrifugálni, ha nem tudja egyenletesen elrendezni a ruhákat és nagyot ütne a dob!
Nekem is whirlpool mosógépem van, idén 20 éves.
Nem okos gép, szinte csak alapvető funkciókkal, de a 20 év alatt egyszer sem volt baj vele.
Nem is értem, ilyen nincs, de mégis van:)
Nekünk is whirpool van,igaz sokkal régebbi . Hasonló hangja van annak is,használatijaban azt írták olyan hangja is lehet mint egy repülőgép hajtóműnek.:D
Azért nem centrizik rendesen mert túl okos,letiltja a centri programot ,azt érzékeli,hogy a ruhák nem jól helyezkednek el,ezért nem engedi ,hogy a gép szetverje magát. De ha még garis nezesd meg szerelővel
Ugyan nekem nem whilpoolom van, de az enyém akkor nem centrizett, amikor nem tudta a szivattyúja kinyomni a vizet, mert valamitől eldugult a leeresztőcső (a végénél van egy műanyag golyó, ha ott fennakadnak a cérnaszálak, stb, eltömítik, és nem tudja leengedni a vizet, mert nem tud elfolyni).
Ill. első körben még nézd meg a szűrőket, tisztítsd ki, hátha.
Ha garanciális akkor ne varj tovabb. Ha nem akkor se.
Nem tul bizalomgerjeszto a hangja.
Sziasztok!
Van egy 10hónapos Whirlpool mosógépem, pontos típusa: TDLR 60111
Sokszor nem centrifugálja ki a ruhákat. 60 fokon furcsa hangot ad a motor miközben forog a dob,mintha valami súrlódna. Mellékelek egy videót mosás közbeni centrifuga előtt.
Szerintetek ez normális e?
Előre is köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Whirlpool mosógépem nem használ öblítőt-mi lehet a gond?
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Mi a véleményed a Whirlpool felültöltős mosógépekről?
- Whirlpool mosógép probléma, mi lehet az oka?
- Whirlpool mosógép tapasztalatok
- Whirlpool Awt2284 mosógéphez keresnék programtáblázatot. Tud valaki segíteni?