Whirlpool mosógép tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Öt évvel ezelőtt vettem Whirlpool felültöltős mosógépet.
Rá 1 hónapra pici rozsdapötty jelent meg az ajtaján a vezérlőpult felől.
A kihívott szakember tücsköt-bogarat mondott ok-ként, amit cáfoltam. Aztán azzal zárta, hogy erre nincs garancia, osztkész!
Azóta rendszeresen törlöm/szedem róla a rozsdát már elég széles sávban... Félek, hogy a ruhák közé potyog a rozsda, s onnan szinte lehetetlen eltávolítani.Lyuk is van már a gép ajtaján, körbenézegettem, remélem nem tud megrázni az áram... + 5 évre fizettem garanciát a MOTORRA VÁSÁRLÁSKOR...
Nekem ez fért be a fürdőszobába..., de a legközelebbi vásárláskor BIZTOSAN NEM Whirlpool-t fogok venni!
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!!!
Sajnos már itt van a gép, de visszaviszik,visszakapom a pénzt, mert igencsak tartok tőle.Sajnálom, hogy előbb nem kértem a véleményt. Olyat veszek ahol nem fent a tetőn van az adagoló része, hanem lent.
Vagy 5 éve nem vettem öblítőt. Mondjuk én ecetet sem használok.
Szerintem a whirlpool egy rakat kaka.
Nekem is ilyen van,az adagoló nem folyathat(bár ezt nem egészen értettem:))
A mostanim 2 éves és már látszik rajta ahol rozsdásodni fog,a tetején meg van púposodva a festék,,és alján is kis helyen:((Pedig vigyázok rá.
Sziasztok! Vásároltam egy Whirlpool felültöltős mosógépet, bár előtte ebből a márkából már 2 használtam.
A probléma a tetején lévő adagoló kifolyt, a teteje berozsdásodott.
A szakember szerint az új fajták már nem olyanok.
Véleményetekre lennék kíváncsi, igaz ez?
Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Whirlpool mosógépem nem használ öblítőt-mi lehet a gond?
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Mi a véleményed a Whirlpool felültöltős mosógépekről?
- Whirlpool mosógép probléma, mi lehet az oka?
- Whirlpool mosógép kérdés
- Whirlpool Awt2284 mosógéphez keresnék programtáblázatot. Tud valaki segíteni?