Whirlpool mosógép probléma, mi lehet az oka? (tudásbázis kérdés)
Nem igazán tudom elképzelni ezt a helyzetet, mert nekem eddig csak olyan mosógépem volt, amin a programválasztó gomb tekerés közben magától a "helyére kattant". Tehát nem kell mm pontossággal állítgatni.
Ha tényleg nem a ruha mennyiségével van probléma, én biztosan szerelőt hívnék, nem hagynám annyiban!
meg...szerelő nélkül
A programkapcsoló gombot mm pontosan kell beállítani,úgy néz ki,jó helyen van,de nem indul.
Szerintem ez se normális,de megoldottam úgy,hogy nem tekergetem,hanem áramtalanítom
A kérdés adja magát,hogy a normál programot azonnal be tudom "lőni",akkor a rövidet miért nem találom el?Esetleg érintkező hibás?
6 kg-os Gorenje slim mosógépünk van. Pamut programon bele lehet tenni 7 kg ruhát, míg gyors mosáson ez az adag természetesen 1.5 kg-ra csökken.
El sem indulna a kis okos, ha megtömném. :)
Nem lehet hogy a te gépeddel is ez a helyzet?
Jó lenne,de nem gondolnám,hogy visszaadják.
Normál felültöltős,semmi extra nincs benne
Most a kiszállási díj jogosságának nézek utána,amit akkor kell fizetni,ha jó a gép.
Érdekes,hogy a rövid programot nem viszi,ugyanez a mennyiség normál hosszúságún megy
Pontosan milyen a mosógped?
Normál, vagy már a most divatos, nyommógombos, vaagy a kettő keveréke?
Nekem sima whirloolom volt, most a fiamé, de visszasírom, olyan jó kis gép.
A mostani gépem más márka, kisebb, köztes megoldás, de mindig van vele valami baj.
Olyan tipusú, aminek lelke van.
Néha megüt a guta.
Most hétvégén az lett a baja, hogy kevés lett a ruha az agyánk és az istennek nem volt hajlandó leszivattyúzni, majd a férjem megpróbálta a vizet leenegdni, azon a helyen, ahol a szemtet gyűjti össze és alig jött ki egy kevés, megindult a gép, mintha levegőt kapott volna.
Talán legközelebb próbáld ki.
Ajánlom még, hogy annak a boltnak a weboldalán nézz szét, ahonnan vetted, mert ott meg szokták írni a véleményeket, x-y gépekről, hátha találsz valami jó ötletet.
A géppel érkezett használati utasítást nagyon komolyan nézd és olvasd át, ez fontos.
Hátha írnak ezzel kapcsolatosan valamit.
Van még, csak a Nemzeti fejlesztési minisztérium alá tartozik már.
Ezt adta ki a barátom a gugli :D
Minden mosás között teljesen áramtalanítva van
nem sikerült késő délután a rövid program,ki se vettem a ruhát,úgy kicentrifugázva elindítottam a normált,szépen mos
Ha garanciális, nincs olyan, hogy ki kell fizetni.
Ha megnézi és nem talál hibát, be is lehet fenyegetni, hogy ugyanezt eljátszották és mégis van hiba, mert leáll a gép! Panaszt fogysz tenni, ha nem orvosolják.
azt mondták,ha nincs baj,ki kell fizetni a kiszállást.
Van valami baja,de nehezen elmondható,ezért gondoltam,hogy felveszem
nem gondolom,hogy méregetni kellene,de nem töltjük túl a gépet
Majd kijön a szerelő és megmondja.
Garanciális, nem kell fizetni semmit.
A szerelő lelkivilágával meg ne foglalkozz. Ő se fog a tieddel.
Sziasztok!
1,5 hónapos,természetesen garanciális mosógép "boldog" tulajdonosa vagyok.
5-6 kímélő programos tökéletes mosás után,beszívta a vizet,keveset forgatta,leállt.Párszor megismételte,nem úgy ahogy előzőleg.
Áttekertem,kinyomta a vizet,kiöblített,működött.
felhívtam a szervizt, a kérdésük,nem tettem bele sok v kevés ruhát,Nem mértem,de a szokott mennyiségnek látszott.Felvették a munkát,de ajánlotta,próbáljam...két rövid és egy normál program gond nélkül lement.
Most megint ugyanaz a gond a rövid programmal.Úgy érzem,a szerviz hisztinek vette,amit elmondtam.
Megint megrendelem a szerelést,ha nincs baj,ki kell fizetni a kiszállási díjat,de félek,nem fog komolyan venni a szerelő.
van ötletetek,mi lehet a baj?gondoltam,felveszem mobillal,de nem gondolom,hogy megnézné.
További ajánlott fórumok:
- Whirlpool mosógépem nem használ öblítőt-mi lehet a gond?
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Mi a véleményed a Whirlpool felültöltős mosógépekről?
- Whirlpool mosógép kérdés
- Whirlpool mosógép tapasztalatok
- Whirlpool biztosítás, szervíz probléma