Biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz fázni. Én azért vettem, mert rengeteget túrázunk télen is, egy vékony hosszú ujjú felsőre ráveszem, órákat sétálgatunk az erdőben anélkül, hogy fáznánk. Életem egyik legjobb döntése volt ez a kabát.
Biztosan hamisitják. Tavaly vettem egy u.olyan kabátot, mint a W. képei, én erről a márkáról mÉg nem is hallottam, de 100 % olyan. Nagyon szeretem mert meleg elegáns és csinos, majd megnézem van-e egyáltalán márkája.
Egyszer volt egy tollkabátom, az volt nagyon jó meleg. Abban sosem fáztam fiatalon. Aztán öregen rájöttem, hogy ha veszek sapkát, meleg sálat, hosszú meleg alsót, akkor nem fázok, s nem muszáj a kabátnak sem túl melegnek lennie. Ezeket ifjan nem hordtam.
Nem jut eszembe annak a budapesti piacnak a neve,ahol kapható Wellensteyn kabát is,sok egyéb highend márka mellett. Vagyis igen,ezt is hamisítják. Keress rá yt on,hátha van videó,ahol ezt a márkát is mutatják,miről ismered fel,hogy eredeti e.
Akinek van ilyen kabátja, megírná nekem milyen dolgokra figyeljek a vásárlásnál? Az állítják nem lehet hamisítani, mert olyan sok jelzés van rajta, de azért mégis bennem van a félsz mert nem boltból venném.