Hol lehet pirosszegélyes (vagy varrásos) farmerkabátot venni? (tudásbázis kérdés)
12. 31bc25d879 (válaszként erre: 1. - Gerencsi)
2014. ápr. 7. 02:44
Ez aranyos:)
Varrónő végigrohan pirossal az eredeti mellett mindkétoldalt, legyen duplán piros:)
11. Gerencsi (válaszként erre: 10. - Enigma.)
2014. ápr. 6. 21:40
Igen, sajnos kimutatni nem igazán tudom felé a szeretetemet, úgyhogy ilyen módon próbálom mindig. Valószínűleg varrónő lesz a dologból.
10. enigma. (válaszként erre: 1. - Gerencsi)
2014. ápr. 6. 21:33
Szia!
Én vagy varratnék egyet, vagy pedig egy kabátot szétbontatnék, és piros cérnával varratnám újra.
Remélem sikerül megoldanod! Nagyon jópofa, kedves dolog tőled, hogy szeretnéd teljesíteni apukád álmát:) Én is mindent megteszek az én szüleimért, olyan jó látni az örömüket.
9. Gerencsi (válaszként erre: 7. - Miss Angel)
2014. ápr. 6. 21:31
Hát igen..., van fantáziája:)
8. Miss Angel (válaszként erre: 7. - Miss Angel)
2014. ápr. 6. 21:27
*pont olyat:)
7. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Gerencsi)
2014. ápr. 6. 21:26
ez tök ari:)
amugy szerintem is varrónővel a legegszerűbb megoldatni,mert venni pont olya,háááát....szerintem nem lenne könnyű:)
6. Gerencsi (válaszként erre: 5. - Cucicsillag)
2014. ápr. 6. 21:25
:)
5. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - Gerencsi)
2014. ápr. 6. 21:18
En is ilyesmiben gondolkodnek, hgy varratni, amugy bizti van ilEn retro cucc, ami piros varrassal van, deazert jobb egy ujdarab :)
Jo kis faterod van :)
4. Gerencsi (válaszként erre: 3. - Bowie)
2014. ápr. 6. 21:12
Ez nem rossz ötlet, köszönöm.:)
3. bowie
2014. ápr. 6. 21:06
és úgy az eredeti varrás mellett szorosan fut egy piros varrás is.:))
2. bowie
2014. ápr. 6. 21:06
Vagy veszel egy farmerkabátot, elviszed varróhoz, aki a varrások mentén végigmegy a varrógéppel pirossal.
1. Gerencsi
2014. ápr. 6. 21:04
Apukám,aki egyébként 60 éves, kitalálta, hogy az álma egy olyan farmerkabát, amin piros a varrás vagy a szegély. Szeretnék neki örömöt okozni egy ilyennel, de sehol sem találok. Találkoztatok már hasonlóval? Vagy egyáltalán lehet csináltatni farmerkabátot?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Szerintetek egy vékony, hosszabb nyári ruha összeillik a farmerkabáttal?
- Divat még a hosszú farmerkabát?
- Az új farmerkabátom nagyon büdös kémiai szagot áraszt, mit tudok tenni ez ellen?