Vörös haj nektek tetszik? (beszélgetés)
Ez a szép, a rezes :) Olyan mint a természetes vörös.
A művörösöktől kiver a víz...
Mondjuk nekem is egy fokkal sötétebb lesz mindig, mint ami a dobozon van. Pedig már tisztességesen megősztültem, ezért nem értem, hogy miért lesz mindig sötétebb, mint a képen.
Pedig már hosszú évek óta csak a Coloradot használom.
Colorado:))
Imádom! Az intenzív vörös is tetszik. Nekem nagyon jól kell választanom a különböző cégek festékei közül, mert nagyon fura szerkezetű a hajam. Ha nem jó fajtát választok, képes majdnem feketére fogni a festék, pedig gyönyörű vörös van a képen.
Ahol én lakom, ott kizárólag a DM-ben kapható, máshol nem... Még a Rossmannban sem!
Ha meg véletlenül nincs ilyen, de az régen volt, hogy nem volt, akkor a Garnier tűzvörös színét összekeverem bármilyen Garnier svéd, vagy jégszőkével, és ugyanazt a színt érem el vele, mint a colorado-vörössel.
Persze fele-fele arányban, mert rövid hajam van..
Nekem is az a kedvencem!!!!!
Csak erre nem lehet kapni. A városban is csak a Tecskóban, oda meg nagyon-nagyon ritkán jutok be:(
Igen, már 7-8 mm lenövésnél nagyon szembe tűnik a különbség...
Nekem 4 hetente kell festeni, akkor már feltűnő a lenövés...
Én is így vagyok, kizárólag vörös színnel érzem jól magam, az eredeti színt soha sem szerettem... Egyszer próbáltam ki a mahagónit, de azzal sem éreztem jól magam, vissza tértem a vöröshöz, és azóta is az vagyok...
Én a wellaton-colorado-red-et használom, nagyon szép narancsos-vörös, de ami még nagyon tetszik, az az intenzív vörös, ami rozsda-vörös színű...
Úgy vagyok vele, kipróbálnám, de egyelőre a colorado-vörös jobban vonz...
A vörös pasik nagyon jól tudnak kinézni :D zöld szemmel :D
A csajok is :D
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Tetszik nektek a Romina név?
- Penelope - tetszik nektek ez a név?
- Hogy tetszik nektek az új M3-as, retro TV csatorna?
- Nektek tetszik a Rajmund férfinév?