Hogy tetszik nektek az új M3-as, retro TV csatorna? (beszélgetés)
Nekem nagyon tetszik az M3!
Adták a Nők a pult mögött,Kórház a város szélén megy,és a Szomszédokat meg imádtam,és most is!!
Jó, de mi lett volna, ha a számla mellé betettek volna 1 papírt, hogy ettől-eddig így, utána ekkortól fizessen. Elvégre számlát mindenki kap. És akkor nincs ez a bolondokháza.
De miért pont ez menne simán? Má' nem is izgat.
Ma nem mentem, majd talán holnap, vagy azután.
Addig is ÉLJEN a Váratlan utazás!!!!
Én csak a Jeux Sans Frontières-t nézem, kedvenc műsorom (volt). :D
Egyébként a TV-ben is világosan ki volt írva (info csatorna ha van valakinek) hogy kódolatlanul jan. 5-ig lehetett nézni.
Igen,erre én is gondoltam.
Valahol írtam lentebb,hogy mi a maximum csomagban vagyunk.
Nálunk a kábeltv-n van kritikán aluli kép. A vezetéket és a csatlakozókat mi magunk cseréltük ki egészen attól a ponttól, hogy csatlakozik hozzánk. Így is csak jobb lett, jó nem. M3 van ard helyett.
Mindig tv egész jó és box se kell hozzá, csak a csatornakínálat szegényes. M3 van:) T-home nem kellene. Egyrészt set top box-os, olyan soha nem kellene. Másrészt valahol nyaraláson volt ilyen és egy kis esőtől megállt a kép.
Digiről nem sok jót hallottam.
Nálunk a tv kiírja, ha új csatornát talál, így biztos nem maradunk le semmiről:)
A "téhom" vezetékeivel a világon semmi gond nincs, a beszerelés óta úgy van, ahogy hagyták a szerelők.
Ha hó van, akkor időnként ki kell seperni a tányérból, ezen kívül nem szokott gond lenni.
Kieg.
M1 Tv csatorna bejön nálatok, szoktátok nézni? Érdekes73, 2013-05-28 21:54
szépen bejön de nem nézzük [125] Csík [Lista]
szépen bejön és nézzük is [123] Csík [Lista]
nem jön be rendesen de néznénk [2] Csík [Lista]
nem jön be rendesen de nem is érdekel [11] Csík [Lista]
leírom a szavazásos fórumon [0] Csík [Lista]
kihagyom a szavazást [5] Csík [Lista]
egyéb ( akármi) [45] Csík [Lista]
---
ez van úgy látszik nálunk van a bibi
Tetszik!
Tegnap volt a játék határok nélkül 1993-ból! :)
És csak HD-n vehető, simán nem?
Nálunk választható, melyiket nézed. Én is simán nézem, a régi tévéken felesleges a HD igénye.
Én is falun és T-home-s. Itt a másik, a "visszatekerős" változat nem működik.
Viszont már egy hete van retró, és nem vettem észre, hogy bármit kivettek volna.
Minden szolgáltatónál más-sajnos!
Sőt,még az sem mindegy,hol laksz!!!!!!!!
Mi itt falun T-Home-osak vagyunk és állítólag 15-én lesz benne abban a csomagban amire előfizetünk.(De helyette kivesznek KÉT!!! csatornát.)
Azért írtam,hogy nem mindegy hol laksz,mert mikor falura költöztünk-2 éve-kinéztük hogy melyik csomagot szeretnénk kérni a T-Home-tól,erre közölték hogy azt itt nem lehet,ez+ez van oszt' kész.Pffffffffff...kösz.Kicsit érdekes amúgy,mert mi egy drágább csomagra fizettünk volna elő.
Sehol nem látom,hogy le lenne kódolva:O
Budapesten,én már vagy egy hete nézem.
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Tetszik nektek a Romina név?
- Penelope - tetszik nektek ez a név?
- Nektek tetszik a Rajmund férfinév?
- Nektek is akadozik az "egyik" tv csatorna videói?