Volt valaki úgy terhes, hogy menstruált, mégis terhes volt? Kimutatta ezt a teszt? (tudásbázis)
Azt mondták,hogy nem volt nagy probléma,de én is csak néztem,mikor a műtét után elmondta a doki,hogy mi volt.
Arra tényleg jó a laparoscop,hogy kicsit körülnéznek ott bent és talán többet megtudnak,meglátnak,mint az uh-on.
Azt is megértem,hogy tartasz tőle,mert én is féltem,csak én a fájdalom miatt már könnyebben rábólintottam.
Gondolj arra,hogy hátha utána tényleg sikerülne a baba, vagy nagyobb eséllyel indulnátok.
Huu, hihetetlen hogy mennyi baja lehet egy nonek, nem... ? Rafonodas??? Ez eleg komoly lehetett... :(
Orulok, hogy jol sikerult! Nem vagyok oda az otlettol, mert ugye parazok, de hat lehet hogy utana futoszalagon jonnenek a gyerekek hozzank, akikre mar olyan reg ota ahitozunk! :)
Igen altatnak. Pontosan nemtudom kb. fél óra volt. Kiderült,hogy nem elzáródva van a petevezetékem,hanem rá volt fonódva egy visszér,azt kellett lefejteni róla. Hát hazudnék,ha azt mondanám,hogy utána nem fájt,mert mikor felkeltem úgy éreztem,hogy keresztbe végigvágtak,pedig csak az a pici három vágos volt rajtam.:) Az első nap volt rossz,másnap is még feküdtem,mert azért érzed,de tényleg hamar fellehet gyógyulni belőle. Rá két hónapra terhes lettem a picivel.
Én ugyanígy a műhibáktól féltem,mert volt már benne részem,de nem volt semmi gond. Ez nem egy nagy műtét szerintem,csak nem lesz semmi gond.
Szia, Orulok hogy leirtad ezt. Lehet hogy tenyleg bele kellene egyeznem...?! Hat az a baj hogy NAGYON tartok a dologtol. Meg nem is mutettol, hanem a komplikacioktol, szovodmenyektol. Mi van ha vmit 'elbarmolnak' aztan soha nem lehet gyerekem...
Mennyi ideg tartott nalad a mutet es utana a teljes felepules?
Aztan a kov.babatok mennyi idore jott? Es vegulis mit csinaltak neked kozben? Altatasos, ugye?
Hat az egesz novemberben kezdodott nalunk, marmint a meddosegi klinikara jaras. Az elott nekem voltak verveteleim, meg a ferjemnek sp.szamlalas, mozgekonysagi vizsg, meg ami ilyenkor szokott lenni. O rendben van.
Nekem Clomifenet irtak fel, a Clostylbegyt kulfoldi valtozatat, de nem hasznalt olyan ertelemben, hogy nem lett babank tole. Volt egy sikerunk, de a megtermekenyitett sejtunk prog.hiany kovetkezteben eltavozott tolunk, meg nagyon az elejen. Mikor kaptam Choragon szurit a Tuszorep utan hogypotoljak a progeszteront, akkor mindig pecsetelek, jo sok napig... :(
Szerinted a myomakat, meg az ilyen problemakat UH-n ki tudjak szurni?
Sziasztok,
Agi - en azt szeretnem kerdezni toled, hogy milyen vizsgalat soran derultek ki neked ezek a nogyogy-i bajok? "Sima" nogyogyaszati vizsg. volt, vagy UH-s vagy mehtukrozes, stb?
Nalunk mar 2 eve nem jon a baba... :( Es en is verezgetesekkel kuzdok. Kedden megyek vissza a dokihoz, aki laparoszkopias operacioval riogat... Ettol be vagyok parazva, de rendesen....
Szerintem várjatok türelemmel B. Timke, nem megy az egyik hónapról a másikra! ;-) Nekem mind a 3 gyermekem 3 hónap alatt jött össze. Pedig hátra hajló méhem van.
Ahogy olvastam az első hozzászólásokat, nekem is a cysta jutott eszembe vagy a petefészek gyulladás. Nekem sajnos 15 évesen volt két oldali cystám, és azóta minden évben van 3 felfázásom, és min. 2 petefészek gyulladásom. De volt már jó pár éve adnexitis-em is, és akkor azt mondták a dokik először, hogy méhen kívüli terhességem van. Én meg kinevettem őket, mert akkor már fél éve nem voltam pasival. Ők csak kötötték az ebet a karóhoz, és 4 nap múlva visszajött egy doki a szabadságáról, és ő taláta ki, hogy valójában mi bajom van. Muris volt a 4 nap, mert még a belgyógyra is átküldtek, ahol egy 3 évvel nálam idősebb srác készült arra, hogy felnyúljon vizsgálat céljából a fenekembe. Mire én ott hagytam. Utánam szólt, hogy ez bekerül a kartonomba, hogy nem egyeztem bele a vizsgálatba. Mondtam oké, ugyanis nekem nőgyógy bajom van. (Sajnos a sok nőgyúgy bajom miatt már ismerem a fájdalmat, és tudom, hogy mikor mi bajom van. Akkor is meg voltam győződve arról, hogy petefészekgyulladásom van.)
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy bizonyos nőgyógy betegségek miatt is meghülyülhet a vérzésed, a szervezeted. Nekem olyankor minden bajom van. A második lányom előtt is volt egy gyulladásom, és én is azt hittem, hogy már terhes vagyok. :(
Bocsika, hogy ilyen hosszúra sikerültem! :)
További ajánlott fórumok:
- Ha menstruál valaki rendszeresen, akkor lehet terhes?
- Van aki menstruált terhesség idején és erősen fájt a hasa és a vér mennyiség is sok volt?
- Mi lehet az oka, h már 3 hónapja nem menstruálok? (nem vagyok terhes)
- Lehetek terhes ha menstruálok?
- Létezik, hogy menstruáltam, de mégis terhes vagyok?
- Volt már valaki úgy terhes hogy menstruált pár hónapig?