Létezik, hogy menstruáltam, de mégis terhes vagyok? (tudásbázis)
lehetsz
tesztelj később is
Jaaaa de várj... márc 27 után 28 napra rendes mensi? Akkor most mùlt el a napokban?
Nem tudom mi lehet...szerintem mielöbb orvos.
Pláne tünetekkel.
A halvány pozitiv az pozitiv!
Lehetett rendkivüli peteérésed is...igy lehetséges.
Én is csinálnék a helyedben másik tesztet. Esetleg pár napot várnék is!
És orvos.
De nem foglalkozol tul sokat a témával? 😊
Nos nálam a következő a helyzet.Március 27 én megjött a mensim. Áprilisi hónapban többször voltunk együtt a peteérés kórnyékén és később is. Áprilisban megjött 28 napra ahogy szokott. Normàl vérzés szín stb. Tegnap a reggeli kàvé majdnem visszaköszönt. Délután hülyeségből csináltam egy tesztet 25sel. HALVÁNY POZITIV lett.
Létezhet olyan hogy később fogant és azért jött meg? Vagy ciszta? Mi okozhatott ilyen eredményt?
A kislànyommal én is 6 éve Melianet szedtem, de azonnal észre vettem, mert a vérzés nálam ki maradt, de ezt elképzelhetőnek tartom pl, hogy a gyògyszer miatt.
Hallomásbòl én is ismerek olyat aki "nem vette észre" de ez nekem meredek!
Nem olyan szép dolog egyedül dönteniük a közös gyermekükről a jobb élet/kapcsolat változás reményében!
Igen létezik. Ismerek 2 hölgyet is, aki gyógyszer mellett esett teherbe, és csak a 3-4. hónapba vette/vették észre, hogy valami nem stimmel, mivel közben végig menstruáltak.
Hallomásból pedig, olyat hallottam, hogy végig a terhessége alatt vérzett, de ő nem szedett gyógyszert.
Előfordulhat.
Egyik ismerősöm három hónapig "menstruált" terhessége alatt. Pont olyan időközönként és annyi ideig volt meg neki, mint előtte, épp ezért nem is vette észre, hogy terhes.
Szerintem nem!
Aláirom, hogy lehetséges bármi más jellegű vérzés...DE!
Bele gondolva biològiailag, mi a menstruáciò, lehetetlennek tartom, hogy valaki MENSTRUÁL miutàn a baba meg fogant.
A legtöbb nő viszont, tud külömbséget tenni vérzés és vérzés között, de ha esetleg kétség támad orvoshoz kell fordulni.
Menstruáltál?
Terhes vagy?
További ajánlott fórumok:
- Ha menstruál valaki rendszeresen, akkor lehet terhes?
- Van aki menstruált terhesség idején és erősen fájt a hasa és a vér mennyiség is sok volt?
- Volt valaki úgy terhes, hogy menstruált, mégis terhes volt? Kimutatta ezt a teszt?
- Mi lehet az oka, h már 3 hónapja nem menstruálok? (nem vagyok terhes)
- Lehetek terhes ha menstruálok?
- Volt már valaki úgy terhes hogy menstruált pár hónapig?