Lehetek terhes ha menstruálok? (tudásbázis)
Ne aggodj, szerintem valamit bekaptal, marmint virust. Azert egy nagyon pici esely van ra, hogy terhes vagy, persze csak ha nem vedekeztetek a ferjeddel. Annak mar igazan nagyon kicsi az eselye, hogy vedekeztetek (pl. gyogyszert szedsz) es meg meg is jott a mensid es ugy vagy terhes. Megertem, hogy megijedsz, foleg, ha nem tervezel mar tobb gyereket. Egyebkent en is ismerek szemelyesen olyan not, aki vegig menstrualt egesz terhesseg alatt, rendesen havonta megjott Neki.
De tenyleg probalj meg ne izgulni ezen, szerintem nagyon-nagyon keveske esely van terhessegre. Vegyel egy tesztet es az majd megmondja. Drukkolok, hogy negativ legyen!
Nem rugdosásnak szánom. Azt megértem, ha ideges vagy és izgulsz ezen... de ha a menstruációnak nem hiszel, annak fogsz majd, aki azt írja, hogy á, dehogy lehetsz? Ezért nem értem.
Remélem, hamarosan megnyugodhatsz, és minden rendben lesz.
Nekem nem fáj. Csak szó szerint nem tudok idézni a hetedikes biológiakónyvből.
Ha viszont te is ismered ennyire a biológiát, nem értem, mit vársz a fórumtól.
De nem akarlak bántani, leírom másképp: lehetsz terhes, bár a vérzés miatt nincs nagy esélye.
Nem hiszem, hogy ezzel a válasszal kintebb vagy, mint az előzővel, ezért nem is értem a fórumot.
Ja,értem, Akkor majd a Hoxa megmondja,lehetsz-e terhes.
Aki nő létére férfival szexelt, megvan biológiailag a megfelelő, kifejlett reprodukciós rendszere, az lehet terhes, igen.
Kalappal ahhoz, amit szeretnél.
Elvileg lehetsz.
Gyakorlatilag ha az első kettővel nem menstruáltál terhesen, akkor csekély a valószínűsége, hogy most máshogy viselkedne a szervezeted. Szerintem sokkal reálisabb a gyomorrontás. Bár csak józan paraszti ésszel, nem orvosként vélekedek így, mérget ne vegyél rá.
gyomorrontás szerintem nem tart ilyen sokáig
inkább vírus lesz
Hétfő óta ,hányok,rosszul vagyok,a hasammal is gond van,orvosnál is voltam.Kedden megjött.
az a fura,hogy hirtelen jön s rosszul létem,gondolatra,szagra érzékeny vagyok.Nem akarok terhes lenni,nem azért kérdem,de lehetek ??vagy csupán gyomor rontásom van?Csak az a gyanús,hogy ennyire érzékeny vagyok,dohányzom,kávézom,egyiket se kívánom,sőt rosszul vagyok tőle,nem tudok enni.Olyan tüneteim vannak,mint ,mikor az első kettővel terhes lettem,de ott kimaradt a mensim.
Segítsetek :(
További ajánlott fórumok:
- Ha menstruál valaki rendszeresen, akkor lehet terhes?
- Van aki menstruált terhesség idején és erősen fájt a hasa és a vér mennyiség is sok volt?
- Volt valaki úgy terhes, hogy menstruált, mégis terhes volt? Kimutatta ezt a teszt?
- Mi lehet az oka, h már 3 hónapja nem menstruálok? (nem vagyok terhes)
- Létezik, hogy menstruáltam, de mégis terhes vagyok?
- Volt már valaki úgy terhes hogy menstruált pár hónapig?