Van aki menstruált terhesség idején és erősen fájt a hasa és a vér mennyiség is sok volt? (tudásbázis)
Szia! Köszi :)
Hamarosan elmegyek dokihoz, csak még nyomozgatok, hogy hová is mehetek, meg meg kell szerveznem, mert munka után, már nem érek oda.
És kiderült végül, hogy miért nem lehetett babád? Azóta már van?
Szia.
Bocs, hogy ritkán vagyok. Nem rég költöztünk ide, és még nem kellett ilyen ügyben dokihoz mennem azóta. Egyszer voltam a görcsölés miatt amit már írtam, akkor a váci kórházba mentem és Ferenczi vizsgált meg. Szimpi volt, de nem tudom hogy kórházon belül is lehet e hozzá menni.
Egyébként ma már nem vérzek. Viszont az ovu mikroszkópom még mindig nagyon páfrányos. Nem tudom mikorra fog kiürülni a hormon a szervezetből. Lehet hogy holnap veszek egy tesztet, hogy az még pozitív-e, mert elvileg a hcg-nek már ki kellett volna ürülnie. Elvileg csak akkor termeli még a szervezet a hcg-t ha még élő terhesség áll fent. Nem? Kíváncsi leszek.
Bocsi! Most néztem az adatlapod, hogy Felső Göd!
Hová tartozok? Vácra?
Szerintem ne várj sokáig! Találj egy lekiismeretes orvost! Annyi mondhatok, hogy nem hiszem, hogy a párodnál lenne a gond ( ezt mondták a sógornőméknél is ) mert akkor nem igazán esnél teherbe! Valami oka van, hogy nem marad meg a baba!
A nővérem kolléganője most volt dokinál, mert náluk meg abszolút nem esik teherbe! Kiderült, hogy a férfihormon egy nő szervezetében kb. 5 az övé pedig 200 fölött van! Most kapott egy férfihormon csökkentőt és egy nőihormon növelőt!
Merre laksz? Hátha tudok orvos ügyben segíteni!
Nagyon szúrkolok Nektek!!!!!!!!!
Nem tudom szerintem jo lenne mar valamit tudnotok biztosra mert ez is az oruletben kerget igy a sok valtozas...lelkileg is megvisel .
Nekem sem volt orvosi beavatkozas egyszer sem hal' Istenek igy jobb is azt mondjak.Most mar en sem ragaszkodok olyan gorcsosen mert lehet ,hogy van benne valami ha nem akarod akkor mar meg is erkezik ...hat en is most par honapja teljesen mas fele gondolok es egyszeruen mar nem akarok ra gondolni.Szerintem azert megis jobb lenne elmened a te egezseged erdekeben is es nem tudhatod anyi csoda tortenik a vilagon.En nagyon szoritok neked .
Mi is most páromnál kértünk kivizsgálást, de csak áprilisra kapott időpontot.
Tényleg jó lenne, ha az állam kicsit megkönnyítené a dolgokat és több vizsgálatot támogatna. De az a borzasztó, hogy ami meg elvileg ingyenes, azért meg könyörögni kell az orvosoknak. Az utóbbi időben sűrűn voltam nőgyógyásznál, de egyszer se vizsgáltak ki rendesen, mondván azért nem sikerül, mert görcsösen akarom, amikor meg megemlítettem, az első vetélést, mintha egy tök átlagos dolgot mondtam volna. Nem is foglalkoztak vele. Az utóbbi időben valami megváltozott a szervezetemben, mert intenzíven jelentkeznek pms tünetek, és mielőtt megjön, egy héttel gyakran begörcsölök. Ennek hatására vizsgáltak ki a sürgősségin, mert attól féltem esetleg megint vetélés van kialakulóban, de akkor semmi nem volt, és nem is találtak semmit. Most nem voltak görcsök, nem fájt semmim, ezért nem is gondoltam hogy baj lehet, de mégis. :(
Tiszta szivbol sajnalom,tudom milyen nehez ilyenkor.
Valami van amiert nem marad meg nekem is ugyan ez a bajom lattod es mar 4 alkalom.De kivanom ,hogy nagyon hamar sikeruljon a baboka nektek es mindenkinek.
Ne legy szomoru/
Sziasztok.
Köszönöm a sok választ és a biztatást. De sajnos nagyon úgy néz ki, hogy már megint nem tudtam megtartani. Még nagyon kis terhes voltam, épphogy kimutatta a teszt már jött is az elkerülhetetlen. Először még reménykedtem, hogy nem vetélés lesz, mert fél éve is volt, de az nem így kezdődött és nem így zajlott le. De ma reggel mire kihívtuk volna az orvost addigra már túl voltam a nehezén. :( Már pont 1 éve próbálkozunk babával és ez volt a 2. vetélésem. Eddig akár melyik orvoshoz mentem nem találtak semmit. És szerintük a vetélés még nem jelent semmit. Nagyon elkeseredtem. Direkt nem beszéltem senkinek a babáról, hogy nehogy az legyen a baj hogy elkiabálom, de mihelyt megemlítettem páromnak pár órára rá elkezdtem barnázni, de még reménykedtem. De a ma reggeli kegyetlen fájdalom tudatta, hogy már nincs remény. :((
Mégegyszer köszönök minden választ és bíztatást.
erős hasfájás és nagy mennyiségű vér...ha még csak vér lenne, de görcsöl is
ha időben bemegy a kórházba megállítható
További ajánlott fórumok:
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Terhesség koronavírus idején
- Kaphat-e el fertőzést a magzat a háziállatoktól a terhesség idején?
- Terhesség alatt menstruálhat a nő?
- Nyílott valakinek a méhszáj 6-7 hó terhesség idején? Milyen tanácsokat kaptatok? Mennyit lehet tevékenykedni? Hol a határ?
- Van köztetek olyan, aki a terhessége első szakaszában menstruált?