Nyílott valakinek a méhszáj 6-7 hó terhesség idején? Milyen tanácsokat kaptatok? Mennyit lehet tevékenykedni? Hol a határ? (tudásbázis)
Nem tudom, mit mondhatnék, ha az orvos is ezt tanácsolta. Szomszéd nem tudja elvinni-hozni?
Már csak 3 hónap!
Én öt és fél hónapig feküdtem bent. Gondolod, jó volt? Az utolsó hónapban mehettem haza 2 hétvégén.
persze, hogy nem szeretnénk kockáztatni, csak még küzdök a lelkemmel, nem dobhatom el a másik két gyereket és velük a háztartással is törődni kell, és sajnos nem nagyon van segítség, és nem tudom hol a határ, mert a karom a lábam az agyam menne, bírnám, de közbe meg nem tudom hogy a pocak mit bír és folyton félek és rettegek hogy ha valamit csinálok, hogy pár óra vagy x idő után fog-e történni valami vagy passz.... nem tudom, gyötrődöm,
ha meg épp van segítség, olyan lelkifurim van hogy én fekszek más meg dolgozik helyettem... ahhh nagyon kemény. lelkileg. persze tudom, hogy most a baba az első, csak nagyon furi, nem tudom mi az amit megtehetek és mi az amit nem.
Nem tudom, én veszélyeztetett voltam,mert az elsőnél nem vették észre, és 6 hónapra meg kellett szülni. Amiről beszéltem, az már a második volt, gondolom nem akartak kockáztatni.
De ez régen volt, ki tudja mik vannak már erre.:))
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Várandósság és szoptatás alatt milyen tanácsokat kértetek és kaptatok a védőnőtöktől?