Volt már aki elveszettnek érezte magát? (beszélgetés)
Ó nyolc hete nem hónapja,még csak az kellene...
Még mindig nem enged valami hogy jól érezzem magam a bőrömbe.Gondolataim csak csak visszajárnak hozzá és megmagyarázhatatlan dolgokat érzek.Önző ember vagyok erre most nagyon rájöttem.csak a saját nyomorommal törődök most már lassan 8 hónapja és hogy körülöttem minden széthullik az meg sem fordul a fejemben... :(
Mert ő mindig is igy élt.
Honnét vagy ebben olyan biztos?
Szerintem is jol latod a jovot illetoen a dolgot.Szurkolok Neked,ha tudok segiteni irj,szia:)
Ebben a helyzetben abban kell tartani mert nincs értelme a kapcsolatnak nincs jövője.
Nem kell az érzelmeket kordában tartani, add át magad nekik, hagyd hogy vezessenek! Az ilyen dolgok nem véletlen történnek.
Az nem jó ha az embernek kordában kell tartania magát, az a jó ha szabad lehet.
Jövök ha megerősítés kell. ;) Köszi
Annyira aranyosak vagytok.Igyekszem megtenni mindent és nem venni fel vele a kapcsolatot.A páromnak most nagyon nehéz de jó hogy tudunk róla beszélni vele.Nem érti meg hogy miért történt de a maga módján próbál segíteni. Tudjátok én nagyon türelmetlen vagyok mindig egy pillanat alatt várom hogy jobb lesz pedig ennek idő kell azt tudom.
Eszembe sem jut olyat kerdezni,miert van Veled.A lelek roppant bonyolult dolog;Viszont megerosit a hitemben,hogy koncentralj a parodra,ugy gondolom szerencses vagy,hogy ennyire szeret Teged.Hidd el,ha nem magad pltod el a nagy tuzet,leeghet minden.
Kerüld a vele való érintkezést, ne keresd a társaságát annak a pasinak!
Ne emészd magad, ez bárkivel előfordulhat hogy megtetszik neki egy harmadik fél, az a lényeg hogy észnél kell lenni és tudni kell kezelni a helyzetet!
Mérlegelek is és akkor kicsit jobb és reálisabban látok mindent de aztán visszahúzom magam ahonnét indultam.Nem vagyok könnyű eset.
Hamar elmulik irod , nekem az tul hosszu idő
Mérlegelni kell... ennyi!
Tud mindent,erre gondolom majd azt irod hogy nem érted miért van még velem,miért probál segiteni...
Gyakorlatilag mind a ketten ragaszkodtok az eredeti parotokhoz,egyikotok sem akar menni,mind a ketten szenvedtek.Tudod,ilyen eros langok viszonylag eleg hamar el is lobbannak,utanna marad a lelkiismeret furdalas a paroddal szemben,a masik fel parja irant,valoszinuleg egy darabig utalni fogod magad.Kerdem en meger ennyit,egy olyan kapcsolat,aminek ugy tunik semmi jovoje sincs.Mindeni megerzi,ha a parja "nincs vele igazan".A tied meg nem sejt semmit?
Valószínű. Talán. Csak annyira kikészítem magam már hogy az valami csúcs. Megvan minden ami csak kell a boldogságomhoz én mégis elégedetlen vagyok. Az hogy igy el tudtam valaki felé menni ez szörnyű érzés kelt bennem.
Talán a régi kapcsolatodból is ez hiányzik, a varázs!
Ő nem lépne ki a kapcsolatából
az biztos,de legbelül én is tudom hogy én sem
Eléggé,viszont aki olvasta a másik fórumodat az képben lehet.
Szeretem persze,de ez új érzés mindent felülír bennem.
Hogy mi fogott meg?Hát magamnak sem tudom megmagyarázni.Csak boldog vagyok ha hallom a hangját,jó hallani, igaz már nem beszélünk,hátha könnyebb lesz.De talán az érzés ez a megmagyarázhatatlan érzés amit elindított bennem az fogott meg
Az nem derült ki ,hogy a pasi csak szeretőnek akar?Vagy esetleg neki is vannak érzelmei.Mert ha igen akkor nagyon nem mindegy.Nem szabad eldobni a lehetőségét egy szép kapcsolatnak.Persze ha lehet belőle az:)
Ha ram hallgatsz,gyorsan szallj ki belole,ha szereted az eredeti parod,tenyleg,szereted meg?Errol nem irtal,pedig sarkalatos pontja a problemanak!!
Mi az ami ennyire megfog benne?
Igen ezen vagyok de valami mégis mindig visszaránt,vagyis tudom hogy én saját magam vagyok aki nem tudja lezárni,pedig ő nem keres
Hát akkor zárd le! Vagyis inkább el se kezdd!
Igen egy harmadik látom elég érthetetlenül irok
:(
Nem mentem bele csak nem tudok kijönni belőle.
Igen nős de nem ez a lényeg csak az hogy én nem akartam belefolyni de mégis sikerült
További ajánlott fórumok: