Vízszűrő kancsók (beszélgetés)
Nem vitatom az "érdemeit",,de nem sokáig használtuk.
Mondjuk egy embernek jó,,de ha már többen szűrögettek,,akkor kevés az egy ..és baromi drága.
Sziasztok!
Én most készülök kancsót venni, mert sok ásványvizet megveszek, nálunk a víz ihatatlan:(
Kérdés milyet? Félek tőle, mert a szűrőt ugye cserélni kell és hogy tudom majd beszerezni.
Múltkor vendégeim voltak és fogmosáskor a gyerek azt mondta:("Anya olyan puki szagú a víz").
És igaza volt a gyereknek, úgy szégyelltem magam!
Sziasztok,
Allitolag a csapiviz mar kaliummal is fertozott a sok tragyazas miatt... Nem tudja valaki, hogy a kannak kiszurik-e a kaliumot a vizbol? En is mar 2 eve hasznalok Brita kancsot de ez az info nem all rendelkezesre egyik oldalon sem.
Koszi mindenkinek! Monika
Mi a különbség a classic és biflux szűrők között?
A classic gondolom egy régebbi konstrukció, de még érdemes ilyet venni vagy inkább a bifluxos kancsót?
szia, megvan még a vízszűrő betéted, mert érdekelne4
köszi
Kabos
Sziasztok!
A lányom málnaszörpöt öntött bele - szűrőn keresztül természetesen - azóta finom málnaszörp ízű vizet iszunk!!!
szia! nem tudom,én végülis hausert vettem...
mindjárt megnézem. ugyanolyan amúgy mindegyik szerintem. atesómnak laicát vettem, színeset. hogy örüljön :))
de még nincs nálam, csak a hauser. ezt is ajándékba vettem. mindjárt megnézem, mit ír.
Sziasztok!
Karácsonyra megleptem magam egy Laica kancsóval. Sajnos magyar nyelvű tájékoztató nincs hozzá. Meddig kell vízzel feltölteni? A szűrőbetétnek bele szabad érni a leszűrt vízbe?
Sziasztok! Én is Britát használok már hosszú évek óta,és nagyon-nagyon elégedett vagyok vele.
Már nem is bírom meginni az olyan teát ami sima vízzel készül mert bizony hatalmas a különbség!
Sziasztok!
Nekem van egy bontatlan 2 db-os Brita vízszűrőhöz való patronom eladó, ha valakinek kell!
Mert én kaptam egy komolyabb vízszűrőt, így ezeket már nem akarom elhasználni!
Akit érdekel az írjon a foldhazi84@freemail.hu címre
Nálam nem fogy olyan hamar, de ez volt akcióban, és tényleg finomabb a víz
Jó nagy a kancsó, így hütőbe nem lehet rakni, de én nem is szeretem a hideg vizet
Laica oldalán azt írják, hogy az ő Bi-Flux szűrőbetétjük is jó bele, az jóval olcsóbb
De itt nincs Auchan, MediaMarkt vagy Saturn
Majd hozatok valakivel, ha megtalálja az üzlet melyik részén van.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes-e beruházni egy vízszűrőre?
- Mi a véleményetek a vízszűrős porszívóról?
- Szerintetek vízszűrős vagy Hepafilteres porszívót érdemes venni?
- Milyen porszívót vegyünk? Textíl/papírporzsákosat, porzsák nélkülit vagy vízszűrőset?
- Van valakinek tapasztalata, véleménye, javaslata a vízszűrő kancsókkal kapcsolatban?
- Mit csináltok a vízszűrő kancsók használt szűrőbetétjével? (Aki használ ilyet)