Szia! Én most vettem közel 30 ezer forintért egy "szuper" porszívót. porzsákos . nagyon megbántam. Alig lehet bele porzsákot kapni, és ahol van nagyon drága. Csak a vizeset ajánlom. A tesómnak az van, ami már vagy 2 éves, és szégyen szemre most is kölcsön kell tőle kérnem holott vettem én is egy méreg drágát...
Akkor minden használat után ki kell tisztítani, igaz? Sima vizes vagy valami tisztítószert is raktok bele? Lehet bele rakni? A szőnyeg nagyon vizes lesz tőle? Vagy lehet állítani az erősségen? Kárpitot lehet vele tiszítani? Köszönöm!
Csak ez van, így mindenhol ezt használom, szépen összeszed mindent!
Nagyon egyszerű tisztítani a tartályt is, pár perces kis munka, csak el kell öblíteni. Nem porol, nincs porszag utána.
Arra kell figyelni, hogy ha megtelik a tartály, kevésbé szív, de csak ha már nagyon teli van, valamint, a vizes trutyit nem szabad benne hagyni, mert már másnapra képes bebüdösödni és akkor csak egy alapos átmosás segít rajta.
Szia! Mi 3 éve vettünk egy kis Zelmer porszívót, ez vizes és porzsákos is. Én csak vizesen használom. Nagyon elégedett vagyok vele, erősen szív és ürítés közben sem fuldoklok.
Eljött az idő amikor már elegünk lett a régi porszívó gyenge teljesítményéből és szeretnénk lecserélni, de akkor már jobbra, ami erősen szív, könnyű üríteni és hatékonyan tisztít. Milyet ajánlotok? Márka típus is érdekelne, mi az ami nektek bevált?