Vettem egy porszívót a neten, átvágtak...Mit tehetek? (tudásbázis)
Igen a távolság, sokszor akkor már nem is éri meg hiszen a szállítási ktg. olyan nagy. Műszaki cikket nem mernék úgy venni, hogy ne lássam próbáljam ki. Még akkor is lehet probléma, ha az üzletből hozom ki, vagy at eladónál tökéletesen szuperál. Csomagolt bútort vettem már 180 km-ről. az eladó nem kért érte fuvardíjat, mert erre járt.Egyébként biztos nem vettem volna meg. :)
Az a baj tényleg sok a nyerészkedő mást kihasználó tisztességtelen ember. "Olvasni kell a sorai között"
tyű
4 után jelentkezek, mert temetésre rohannia kellett.Ki is ment a fejemből.
ezzel akkor van baj, ha baromi messze laktok egymástól...akkor kizárt a személyes átvétel és jön a kockáztatás, nem?
mondjuk el kell mondjam, pozitív élményem is volt már ezen a bizonyos oldalon....nagyon akartam egy könyvet, meg is nyertem a licitet és írtam a tulajnak, hogy minél előbb szeretném...és ő feladta nekem úgy, hogy még el sem utaltam az árát...megbízott bennem. Természetesen azonnal küldtem a pénzt neki.Nagyon rendes volt.
az nem úgy megy hogy egy számlaszámot egyik napról a másikra törlünk. 30 nap az átfutási idő.
Az viszont lehetséges, hogy nem az ő nevén volt a számla. De kiindulási pontnak mindenképpen jó.
Hoppá!
Számlaszám...Köszönöm!!!!És,ha megszüntette?Én már mindenre gondolok,hiszen minden nyomot törölt eddig.Remélem erre nem gndolt!Biztos,hogy nem egy embert csapott be.
Nyilván, nem az első eset, hogy így átvert valakit...én mindenképpen feljelenteném. A porszívón lehet ujjlenyomata, amivel bizonyítható, hogy nála is volt.
Azonkívül nem árt figyelni, mert biztos mással is eljátssza ezt!!
Bocsánat, de ez alap, hogy nem rendelünk semmit sem neten úgy, hogy ELŐRE ÁTUTALJUK A PÉNZT!!!!! Az esetek 90%-ban ez lehúzás.
Valószínű az illető nem először csinál ilyet, és tudja, hogy mi a dörgés.
Azért sok sikert hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Milyen porszívót érdemes venni?
- Száraz nedves porszívót vagy gőztisztítót érdemes venni?
- 11 hónapos a kislányom és retteg a porszívótól és a turmixtól! Mit csináljak?
- Ki lehet-e váltani a zsinóros porszívót akkussal?
- Milyen porszívót vegyek? Vizeset vagy porzsákosat?
- Most a hétvégén vettem fatányérokat, tudtok olyan reciket amiket rá tehetek?!