Ki lehet-e váltani a zsinóros porszívót akkussal? (tudásbázis kérdés)
A Dysonnak nem csökken a szívóereje, az szabályozott. Amikor kimerül az akksi, egyszerűen leáll. De 88 nm-t végigtakarítok vele. Persze csak a padlót, szőnyegeket.
Ettől még adhattak volna egy második akksit.
Az akkus arra jó hogy kényelmes, gyorsan előkapod nem kell a zsinórral backódni, de nem kell 1 év hogy az amúgy se nagy szám szívóereje érezhetően csökkenjen, sőt újként is ahogy merül csökken. Kis lakásba vagy max 1-1 helyiségbe találták ki, ott is leginkább parkettára, kőre.
Én a házon fogalmam sincs hány töltéssel tudnék végigmenni vele.
Azt kellene, de mindig agyalok, rendben van-e minden.
Lehet, átalakul a fórum: "Válási ok-e, ha 2 hetente nem hajlandó a férj kiporszívózni?"
Mert ha megcsinálja, olyan, mintha új lenne. Nem a fejjel porszívóz, hanem a csővel, centiről centire. 43 évig nem volt vele gondja, most, hogy tényleg alig van szőnyeg, és fáj a derekam, nem izgatja.
Én 2 év küzdelem után lecseréltem az akkusat, visszatértem a zsinóroshoz.
Pedig nem volt olcsó az akkus sem amikor vettem, de úgy tűnik nem ezen múlt a szívóereje :D
A szőnyegből (1db közepes méretű) utána annyi port porszívóztam ki a zsinórossal, hogy megtelt a műanyag tartály.... (ok, csak 8 hónap porát hagyta benne az akkus mert hát járt tisztítóban is a szőnyeg, na de akkor is!)
Fene sem tudja, megéri-e, vagy csak megnyugszom.
Barátnőmnek kézi perzsája van, szürke hosszú futóvalamivel takarva. 😍 Eddig én is 3-4 évente cseréltem, most el is felejtettem. De az enyém nagyon nagy, 3x4-es.:((
Na ettől tartok.
Azt naponta végigviszem mindenhol, de a zsinórosat utálom.
Nem, van mind a kettő.
Az akkus arra jó, ha gyorsan végig akarom tolni.
Köszönő viszonyban nincs a kettő szívóreje.
Igen, ki lehet, de persze az akkus porszívó típusától is függ.....
Én egy S.msung vezetékest cseréltem le egy D.sonra, jó döntés volt, sokkal egyszerűbb, mivel emeletes házban lakunk.
Annyira, hogy elő sem veszed a vezetékest?
Bár én nyaranta egy tisztításra odaadom a szőnyegeket.
1 nagy, 4 kisebb van.
Nem gondoltam, hogy nem jutna rá. Nem is azt írtam, hogy helyette vedd meg. Csak azt akartam sugallni vele, hogy dolgozna a franc a te korodban ilyen szarokkal, amik rohadt drágák és halálod után felét sem érné, ha el akarnák adni a cuccaidat. Az élményt semmi nem adja vissza! Az élmény veled marad, megmarad neked, viszed magaddal…
Irány a tenger! 😎
Az akkus cuccok nem elég erősek. Nem az a legnagyobb hibájuk, hogy a sarkokat nem lehet kitakarítani, hanem inkább az, hogy annyira hatástalanok, hogy úgy sem tetszene a végeredmény.
Van kézi porszívom, amit szinte nem is használok, pont ezért...
Nem hiszem, hogy létezik, olyan teljesítményű akkumulátor, ami elegendő lenne.
Jutna arra is.:)) Havi 500 ezer megy tartalékba. Most röppent a hír, hogy Debrecenből Istambulba indulna repülő. Elsők közt leszünk. Zakopanéba még elmennék, de busszal nem. Amúgy csak Krakkóba van vonat és onnan busszal tovább.
Én dolgomat könnyítik ezek a kütyük, mert hiába próbáltam 2 hetente takaríttatni, csak ablaktisztításra jött be a hölgy.
További ajánlott fórumok:
- Milyen porszívót érdemes venni?
- Száraz nedves porszívót vagy gőztisztítót érdemes venni?
- Vettem egy porszívót a neten, átvágtak...Mit tehetek?
- 11 hónapos a kislányom és retteg a porszívótól és a turmixtól! Mit csináljak?
- Milyen porszívót vegyek? Vizeset vagy porzsákosat?
- Erős, de kicsi porszívót tudnátok ajánlani?