Milyen porszívót vegyek? Vizeset vagy porzsákosat? (tudásbázis kérdés)
Nekem ne írd meg, nem érdekel!
A vizes a gazdaságosabb és tisztább levegő távozik , mint a zsákosbol.
Miert privatban? Titok? Engem is erdekelne amugy.
Engem érdekelne a márkája :)
Én a porzsák nélkülire esküszöm, víz nélkül, fantaszikusan jól szív és normál áron lehet kapni. Fekete a szőnyegünk, szóval minden meglátszik rajta, mégis gyönyörűen ki lehet porszívózni vele. Persze, lehet, hogy márkafüggő is.. Ha gondolod megírom privátban az enyém milyen.
Szerintem a papír porzsákos a legjobb. Allergiás vagyok szinte mindenre de nekem ez nagyon bevált.
Én most kaptam a lánykámtól egy töltős porszívót, IMÁDOM. Van másik is, de mire előszedem, kihúzgálom a zsinórt, mindenhol külön bedugom, útáltam. Ezt beteszem a spejzba, feltölti, és egyszerre 20 percig lehet használni, nekem elég, igaz a ház csak 2 ésfél szoba hallos. Bosch, kb 25 e Ft, a közepén morzsaporszívó is van.
Akkor nem értem a kérdést. Csak azért nem használni a brutál erejű rakétát, mert hangos? :D
"takarítka"--------imádom mikor önnálósodik a telefonom :-D :-D :-D :-D
Igen, porallergia miatt. Gyárilag 2 db porzsákot adnak hozzá, mikor az elfogyott, akkor rendeltem antiallergént. De sima porzsákkal is A kategóriás a porvisszabocsájtása. Sokáig, hónapokig keresgéltem, mire megtaláltam ezt. Sokat porszívózok, ugyhogy szempont volt az alacsony fogyasztás, a porvisszabocsájtás, az, hogy halk legyen stb. Nekünk nincsenek szőnyegjeink, illetve egy db, de azt mindig kirázzuk, ugyhogy azt nem tudom, hogy szőnyeget mennyire takarítka. Kövön, parkettán nagyszerű :-)
Nincs azzal semmi baj, a garázsban még mindig működik :DD
Ilyesmi kis samsungom nekem is volt régen. Szerettem, akkor még nem volt szempont a nagy háztartás, gyerekek, szóval csak úgy elporszívózgatni vele nagyon jó volt. Elég erős is volt szerintem, szépen takarított.
Nos, ez eléggé szimpatikus. Azért néztem meg csak, mert írtad, hogy vettél hozzá antiallergén porzsákot. Porallergia miatt?
Erre nem gondoltam. LÉnyegében csak be kellene kapcsolnom és kész? Kitakarít helyettem? :)
Mondjuk lehet szörnyet halnék, ha menne a robot és valamelyik gyerek rálépne vagy valami.... Neked van ilyened?
Van itthon kettő is. :D Ha el akarom űzni a családomat biztosan be fogom kapcsolni. :D :D
Volt porzsák nélkülim, mert sok mindenki dicsérte. De szerintem a porzsákos jobb, jobban szív, szebben takarít. a hepa szűrő meg ide vagy oda, de ugyanúgy szállt a por a porzsák nélkülinél is, mint a porzsákosnál. Pedig nem ilyen gagyi volt, hanem jó dárga...
Köszönöm, megnéztem én is a neten (ott tűnt kicsinek, de ugye ezek a képek azért csalókák). Én amúgy kicsit keresek, most egy bazinagy Hoover van, és nagyon utálom :).
[link]
Ekkora, még lehet kapni simán amúgy, mi tavaly vettük.
Nekünk jó :)
Vizeset ne!!! Évekig kínoztam magam vele. Minden porszívózás után takarítani, ami ha nem alapos, mindenhova belerohad a víz, büdös, undorító. Nem olyan, hogy előkapod mert kéne egy gyors takarítás, mert míg megtöltöd, kiporszívózol, kitisztítod, még az élettől is elmegy a kedved. Hamarabb kiporszívóztam a 180 nm-es lakást, mint amennyi időporszívó takarítása volt. 2 hónapja cseréltem le egy ilyenre: [link]
Ez egy álom! Erős, olyan halk, hogy aludni lehet mellette. Én az antiallergén porzsákot rendeltem hozzá pluszban, semmi porszag nincs takarítás közben. Hosszú a kábele, van hozzá egy 3in1 fej, amit egy nagyon jó találmány. Remélem jó sokáig szolgál majd, mert napi minimum 1* használom, de van mikor 2* is.
Szia Ageeca!
Ha jól látom, ez egy kisebb méretű porszívó, igaz?
Ja, most nézem, hogy szőnyeg meg ágy.
Akkor ne robotot.
Robotporszivot! Alaposan tisztit es gyerekek melle (is) kivalo. Az agyhoz vennek vmi kisebb porzsakosat, pl.bosch.
Szia!
Mi Samsung Easy porszívót vettünk, ami porzsákos, és van a porszívó csövön előszűrő, ami a hajat, szöszt, nagyobb cuccot összeszedi, így a porzsákba már a nagyon finom por kerül.
Az előszűrőt minden használat után kiöntöm, és kiöblítem meleg vízzel...
Állítani lehet a szívó erősséget, nálunk közepesen megy, nekünk tökéletes!
én akartam vizeset, de lebeszéltek róla, mert minden használat után tökéletesen ki kell takarítani, különben elkezd penészedni :o
mondjuk mi a sima tartályosat is 2-3 használat után teljesen kimossuk... de továbbra is nagy vágyam a vi... nem is! a robotporszívó :D
Igaz azt írtad nem akarsz porzsák nélkülit. Én arra esküszöm. Jelenleg is az van. Álló a porszívó a fejét kapcsolhatom forgóra is, így a hosszabb szőrű szőnyegből is mindet kitakarít. Szívóereje brutális. Multi-ciklonos és hepa filteres. VAX (Air Riche).
Ha nagy területre terveztek szőnyeget, semmiképp nem porszívót, hanem takarítógépet vennék, abból is egy komolyabb márkájút.
Nekünk van egy zelmer vizes és porzsákos is egyben. Nagyon jól szív, szinte megeszi a szőnyeget is. A vizes részét tényleg kicsit macerás tisztítani, viszont utána sokkal frissebb a levegő, mintha a porzsákosat használtunk volna. Főleg, ha csepegtetek bele néhány csepp illóolajat is.Minden részét lehet cserélni, ha szükséges, mi kb 8 éve vettük (lehet, hogy 9), egyszer már vettünk hozzá pót alkatrészeket a vizes részéhez, most is ilyet vennék.
Én nem vennék vizeset, mert kicsit undi a tisztítása.
És porzsákosat sem.
Nekem porzsák nélkülim van, szuper. Egy hátránya van, hogy a hepaszűrője nem műanyag. Ha az lenne, akkor tökéletesen elégedett lennék.
Az én hepaszűrőmet macerás tisztítani, de egy műanyagot csak le kell öblíteni.
További ajánlott fórumok: