Tudtok jó porszívót? Most készülök venni és érdekelne melyik márkát ajánljátok és melyiket kerüljem illetve porzsákosat vagy anélkülit? (tudásbázis)
En nem ajanlanek markat, de nehany dolgora felhivnam a figyelmedet:
- ha jol szivo porszivot szeretnel legalabb 2200 watt legyen a teljesitmenye
- a cserelhetö papirzsakot(minel nagyobb ürtartalommal!) reszesitem elonyben mert higienikus, gyors es tapasztalatom szerint ebben a valtozatban nagyobb a szivoerö is
- automatizalt kabeltarcsa es szivaserössegszabalyzo legyen rajta (dolgoztam mar olyannal amelyik nem volt ezekkel ellatva, borzalmas)
- a kerekekre figyelj, hogy könnyen forduljanak es a szivofejre hogy eleg szeles legyen a szivofelulet
- es meg egy fontos dolog, hogy a csöve egeszen töböl csatlakozzon a porszivo lyukjahoz (az enyem olyan volt hogy egy kemeny csöben vegzödött a porszivocsö, sehogy sem forgott es meg is tört a puhabb resz a sok rangatastol.
- es vegül persze a garanciaidö es az ar :)
Sok szerencset!
Nekünk ilyen van (kép alapján):
Nagyon jó árban lehet kapni, nagyon erősen szív, porzsák nélküli és így könnyű tisztán tartani, valamint jó sokat képes szívni....és hepa szűrős (ez nagyon fontos momentum volt).
Köszi a sok tanácsot.Igaz még mindig nem tudom milyet vegyek.Először porzsák nélkülit akartam de többen lehúzták máshol is hogy nem j mert a szűrőjét nehéz tisztítani és a haj is beletekeredik.Nekem meg pont az a fontos hogy a hajjal se legyen gond mert hosszú a hajam és most szülés után meg csomókba hullik és mindenhol az van amit persze rohadt nehéz felporszívózni.Hát ha még a szűrőbe is tekeredik az végképp nem jó.
Az az igazság hogy nem akarok 50ezerért venni max 20ezer amit szánnék rá.
Fontos kérdés,hogy mennyit szánsz rá?
Nekem hosszú éveken keresztül Samsung Easy volt.Nagyon szerettem. kis bivaly volt, nagyon könnyű,volt hozzá papír és textilzsák is.Mostanában 12-13000Ft-ért láttam.
csak olyat amibe vizet kell önteni
nekem zepterem van
nagyon drága de felbecsülhetetlen és van hozzá gőzölő amivel a csempét gőzölhetem vagy a ec-t és vasaló is
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Milyen porszívót vegyek? Vizeset vagy porzsákosat?
- Milyen porszívót érdemes venni? Porzsákosat vagy papírzacskósat?