Van valakinek tapasztalata, véleménye, javaslata a vízszűrő kancsókkal kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
nekem is ezért vannak fenntartásaim, bár nem vagyok tudós. átlagfelhasználó vagyok, így elhiszem többnyire, amit mondanak :)
de hiszem azt is, h ha úgy iszom, h azt gondolom, h jó, akkor jó is :)
pszichésen. és én még így is a csapvíz felé megyek, nemcsak azért, mert az ásványvíz is kamunak tűnik néha... én szeretem a vizet. ennyi. mert szeretem az ízét, h nincsen is íze, és szeretem, mert a szomjamat oltja. nem iszom cukros lötyiket, teát, vizet csak.
és ha ez a kancsó megszűr mondjuk olyat, ami nem kell, h a szervezetemben legyen, akkor megveszem. ásványi anyagokat beviszek mással is, mert a táplálkozásunk elég sokrétű. szóval? akkor mi az igazság a vízszűrő kancsókkal kapcsolatban? :)
Mi Britát használtunk, jó volt nagyon.
Most már csapra szerelt van pc méret, de szintén jó.
Erre a kicsapató elektrolizeres bűvésztrükkre gondolsz?:
Az árványvíz és a csapvÍz tartalmaz ásványokat. Ez miért olyan elfogadhatatlan?
"A negatív töltésű ionok (anionok) pedig az anód felé vándorolnak és ott oxidálódnak"
Vagyis amit látsz a pohárban az az ásványi agyagok oxidja, főleg.
mi is ezek között vacilálunk. mi alapján döntöttetek? mert nekünk pl a másfél liter kevés lenn eszerintem. vízmennyiség alapján, vagy h mechanikus-e vagy elektronikus?
brita laica brita laica :)
mi használunk
Britát
nagyon szeretem, főleg mikor láttam a pohárba, hogy ilyen 3 cm hosszú algás cucc volt a vízba
azóta szűrjük
Vízszűrő kancsót szeretnék ajándékba (és adni is) :)
Van többféle a "piacon", picikét tanácstalan vagyok, mert az egyik cég a weboldalán mást ír a termékről, mint a madaras nagyáruház polcán található dobozra.
A másik néven futóról pedig nem tudok semmit, és az oldalukon árak nem szerepelnek. Szintén kapható a madarasban.
Van valakinek tapasztalata, véleménye, esetleg javaslata a vízszűrő kancsókkal kapcsolatban?
Mi sok csapvizet iszunk, így jó lenne, ha jó lenne :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?