Visegrád utca108. Ismeri valaki? Megkeresték már? (beszélgetés)
Nos, elmenetem, meghallgattam, eljöttem...
A hozzászólóknak igaza volt.
Mlm-ben jártasak biztos ismerik az FLP nevet...na ez a cég dolgozik (értsd: szervezi be a zembereket:) a Visegrádi utca 108. alatt az 5. emeleten. Elég nagy átjáróháznak tűnt. 45 perces kiselőadás a kihagyhatatlan üzletről, amiről persze csak pozitívat mondanak.
Téma: Aloe Vera-s termékek árusítása (ők úgy fogalmaztak, hogy az FLP-nek építik ki az ügyfélkörét és nem árúsítanak terméket)
Előadás:
bevezető: ez nem mlm, nem ügynöki tevékenység, nem hálózatépítés stb.
bevezető után: kis szakmai katyvasz, a promóter gyógyszerész volt előtte, így azt hiszed, hogy minden úgy van, ahogy elmondja; az FLP mekkora haszonnal dolgozik; leinformálható/visszakereshető információk...
közepe:gyors ismertetése a termékeknek
vége:méggyorsabb elbeszélése a javadalmazásnak, profitnak. Ugye más mlm-es cégektől ismerősek lehetnek ezek a szavak: szponzor, passzív jövedelem, szintek, igazgató, pontrendszer, forgalom utáni haszon...ez mind elhangzott...
A lényeg: két egymást követő hónap alatt kell 139ezer forintos forgalmat generálnod. Ekkor az első szinten vagy, ez 2 pontot jelent. Kérdésemre nem derült ki, hogy ha 2 hónap alatt nem jön össze ez az összeg, akkor bukom-e az addigi forgalom utáni hasznot...ha többet generálsz, akkor magasabb szintbe lépsz és így tovább.
kb. ennyi, nyiván nem mlm ;)
ui.: Én csak azt sajnálom, hogy van olyan ember, aki a kapcsolati tőkéjét beváltja némi aprópénzre, mert szerintem ezek a rendszerek nem fenntarthatóak csak úgy, ha mindig "friss hús jön"..
ui2.: remélem ezek után - ha el is megy - nem társul be senki, hogy lehúzzák...
Összefoglalva: FLP, Aloe Vera, mlm, Visegrádi utca 108. 5. em.
Hello!
Én ezt találtam:
"Visegrádi utca 108 sz.alatt: MLM tevékenységet végző cég, Aloe Vera termékekkel üzletelnek, azokat az MLM hálózaton keresztül értékesítik, otthoni munkavégzéssel működik, Internet segítségével végeztetik el a munkát. Előtte ködösítenek ráadásul, hogy nem értékesítésről van szó, ami abszolút gusztustalan. Két pofával hülyítik az embereket."
Amúgy a Véső utca sarka.
Szép Napot!! =))
elvileg kamu. bemész, regisztrálsz, fizetned kell pár ezer forintot majd kapsz egy listát, aminek a fele már nem érvényes, illetve amiket már betöltöttek.
azt hiszem ez az
???
Hol van ez a Visegrád utca? Milyen városban?
Kinek kellett volna keresnie?
???
További ajánlott fórumok:
- Örökbefogadás- Te megkerested a szüleidet? Tapasztalatok?...
- Ismeri valaki a visegrádi Halmschláger boltban a húspultost?
- Anyum 65éves és Kanadából megkereste egy nő, hogy ő a húga:)
- Ha elveszett a pénz a postán, hogyan lehet megkerestetni?
- Ismeri valaki a visegrádi Erdei Iskolát?
- Ismeri valaki a visegrádi Vár Hotelt?Igényes?Megbizható?Aki szállt már ott meg, légyszi írja le tapasztalatait.