Ismeri valaki a visegrádi Erdei Iskolát? (tudásbázis)
Megemlítenéd az Emesének, hogy érdekelne a suli és lenne pár kédésem?
Ha engedi akkor légyszi add meg a email címét nekem vagy az enyémet neki. rohacs.a kukacs freemail.hu
Köszi.
De, email-címe és tel.száma megvan az Emesének, neki a fia jár oda, Bendegúz, most negyedikes. Meg van ott egy tanár ismerősöm is, tőlük az info.
A színvonal az garantált, és nagyon természet-központú suli. Öko- és bioszemlélet, il. a környezet-és állatvédelem kiemelkedő!
A honlapot már láttam, de hát ott ök dicsérik saját magukat, azért gondoltam, hogy hátha valakinek a gyerkőce oda jár.
A holapon láttam, hogy a regisztrációs díj: 60 000, aztán most van egy akció és így havonta 20 000 a támogatási díj (gondolom ez a tandíj), persze még plusz pénz a kaja, az iskola busz stb.
De ha tényleg ennyi pluszt ad, akkor talán megéri az egyszem gyerkőckémet oda járatni. Imádja a természetet, nagyon jól rajzol érdekli a művészet, szeretném ha jól beszélne angolul, és úgy általában egy jó alapot nem árt ha kap.
Az említet ismerőseid valamelyike nem hoxázik véletlenül. Jó lenne pár infó egy olyantól akinek a csemetéje oda jár. Mondjuk még csak jövőre lesz aktuális, de hát már most keresgetünk, és pomázról nem is lenne nagyon gáz bejárni a gyerkőcnek, és még én is időben beérnék dolgozni miután felteszem a buszra szentedrén, amire hazajön addigra pedig én is itthon lennék.
Igen, nekem van ott ismerősöm, több is. Nagyon színvonalas iskola, sőt, sztárcsemeték is többen járnak oda.
Viszont az ismerősömék rengeteg pénzt költenek rá, többet mint egy átlagos iskolára, sok a program, fakultatív órák, jönnek-mennek a gyerekek.
Kaptunk egy szórólapot tőlük és nagyon jókat írnak.
Valakinek a gyekőce nem jár véletlenül oda?
Mindenféle infó érdekel.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a visegrádi Halmschláger boltban a húspultost?
- Ismeri valaki a BP II. Budenz úti, a Szabó Lőrinc, a Szabó Magda vagy a Pasaréti úti kéttannyelvű általános iskolát?
- Ismeri valaki a kistarcsai Kölcsey Ált. Iskolát? Mennyire színvonalas
- Ismeri valaki a Bocskai István iskolát Halásztelken és tud róla bővebben mondani bármit?
- Ismeri valaki a Bp XX kerületu Ady Endre általános iskolát? Vélemény?
- Ismeri valaki a visegrádi Vár Hotelt?Igényes?Megbizható?Aki szállt már ott meg, légyszi írja le tapasztalatait.