Anyum 65éves és Kanadából megkereste egy nő, hogy ő a húga:) (beszélgetés)
Azok vagyunk :)
Szerintem is nagy boldogsággal jár (saját bőrömön is tapasztalva) ha rátalálunk egy talán rég elvesztett családtagunkra.
Én is hasonló jókat kívánok!
A férjemnek egyébként lett egy remek ötlete, mivel anyai örömök elé nézek, pozitiv lett a terhességi tesztem :) No, arra gondoltunk, hogy még szorosabbra vegyük újonnan megtalált testvéreimmel a kapcsolatot, hogy felkérjük őket a megszületett pindurunk keresztszüleinek.
Deeee jóóóó!Tudom mit érzel...anyum majd ki bújik a bőréből:)...A tesója jön haza húsvétkor,most fogják látni egymást először!
Annyira pörög a készülődésben....imádni való!!
Kívánom h még sokáig örüljetek egymásnak!!!
Sziasztok. Nemrég az iwiw-en találtam rá a féltestvéreimre, így egykéből most lett egy öcsém és egy hugom. Én nagyon örültem nekik, így ismeretlenül is szeretem őket.
Hálisten ők sem ódzkodnak attól, hogy megismerjenek, azóta a hugommal már 3x is találkoztam. Sajna más országban él, de már ez is jobb, mint semmi.
Nagy öröm, amikor ilyen esemény történik. Sajnos, a mai rohanó világunkban nagyon elhanyagoljuk a rokoni kapcsolattartást.
::Szilvi:: te is biztosan meg fogod találni az öcsédet, de kitartóan kell keresned. Esetleg igénybe venni segítséget. Kívánom, hogy sikerüljön.
Ez nagyon jó dolog.
Anyukám is nemrégiben találta meg egyik unokahúgát. Nagyon örülünk mi is az új rokonnak! :)
Minden jót kívánok nektek!
De látod csak jóra fordul minden!
Amúgy ilyen családfa kutatáson már én is gondolkodtam, csak nem tudom, hogy hogy lehetne nekiállni!
Hát akkor igazi happy end!!!
Ez tökre jó!!!!
Szia!
Ti miért kerültetek el egymástól?
:-))))
Hát akkor most nagyon boldogok lehetnek!!!
És találkozni is szeretnének?
szia!
És édesanyád örül ennek?
A hug hogy talált rá?
További ajánlott fórumok:
- Örökbefogadás- Te megkerested a szüleidet? Tapasztalatok?...
- Visegrád utca108. Ismeri valaki? Megkeresték már?
- Ha elveszett a pénz a postán, hogyan lehet megkerestetni?
- Hogyan lehet megkeresni, megkerestetni valakit?
- Benneteket is megkerestek az Rtl Klubtól, a cikketek miatt szerepelni egy most induló műsorhoz?
- Ha Kanadából rendelek 1 kg alatti dolgot, akkor mennyivel több a plusz költség, mintha az EU-ból tenném és mennyi idő alatt ér ide?