Vérzés gyermekágy idején (beszélgetés)
Olyan 3-4 hétig tartott, de erősen csökkent, nem volt hullámzó.
Szülés után olyan 10 héttel jött meg, de nem volt különösebben fájdalmas, azóta többször meggyötört annál jobban.
Hát, időbe kerül mire beáll a ciklus.:)
Én nem emlékszem emlékezetes vérzésre...sőt. Nekem végig alig volt, amikor volt, akkor is elég volt egy tisztasági betét. Görcsök sem rémlenek.
Hát azért nem erős, de már eü betétet kellett raknom hozzá. Nem görcsölök, legalábbis nem érzek ilyesmit.
Azt olvastam, hogy amikor megjön szülést követően, az emlékezetes marad. És nem is 5. hetesen... :S
Nekem az utóbbi 1 hétben már semmi sem volt, egy pici csepp, semmi, előtte is már csak néhány csepp volt 1 hétig.
Lehetséges, hogy most jött akkor meg a havid, és majd ehhez kell számolnod a ciklusodat. Jövő héten úgyis mész a 6 hetes kontrollra.
Arra emlékszem, hogy én anno a 6 hetes kontrollra úgy mentem, hogy épp véreztem. De ez egyén függő.
Én 6 hétig vérezgettem, volt olyan nap amikor nem de aztán másnap megint picit.
most mennyire erősen vérzel?
Nálatok mikorra múlt el a vérzés? A szülést követő hányadik héten?
Nálam egyszer a 3. hét táján kezdett eltűnni a véres váladék, de aztán a 4. héten egy nap délutánján és másnap délelőtt megint erősebben véreztem. Aztán elmúlt, úgy hogy nem is foglalkoztam vele, de most az 5. hetet betöltve megint vérzek. Pedig az elmúlt egy hétben már nyoma nem volt vérnek sehol.
Ez normális?
További ajánlott fórumok:
- Meddig tart a szülés utáni, gyermekágyi vérzés?
- Létezik Bp-en olyan állami kórház, melynek gyermekágyas részlegére legalább az apuka bemehet látogatni?
- Kínaiban vásárolt Disney gyermekágynemű színét ecettel megtarthatom?
- Terhességi gyermekágyi segély - hogyan kell igényelni, ha az elmúlt 2 évben több foglalkoztatóm is volt?
- Gyermekágy - milyen a "normálisan" zajló gyermekágyi vérzés?
- Kinek meddig tartott a gyermekágyi vérzés császár után?