Verdás melegítőt hol lehet kapni? (tudásbázis)
8. ccf45f55f2 (válaszként erre: 7. - Lina13)
2010. aug. 24. 13:34
Most lehet kapni a deichmannban...
Itt a link a lapozható katalógushoz. A katalógus harmadik oldalán majdnem lent, van gumicsizma is!
7. Lina13
2010. aug. 24. 13:30
Kínaiakban lehet kapni, az én kisfiam is Verda függő :)
A tányérjai, a pohara, az ágyneműje, a táskája, a tornazsákja, a nadrágok, pólók, pulcsik mind mind verdás, az alsó gatyái is :D és a játékait nem is említettem :)
Én verdás cipőt nem találok neki, pedig már láttam másokon. Tud valaki segíteni, azt hol lehet beszerezni?
6. ALLICS
2010. aug. 24. 13:18
Bármelyik kínaiban lehet kapni felénk.Talán érdemes megnézned hátha nálatok is van.
5. bonia (válaszként erre: 4. - Mikebubu)
2010. aug. 24. 13:08
4. mikebubu
2010. aug. 24. 13:07
Köszönöm a tippeket itt is, privátban is, vadászok:)
3. pmjudit
2010. aug. 24. 13:05
C&A.
2. cukifalat
2010. aug. 24. 13:03
szia
a tesz-veszen van fent :)
sok sikert
1. mikebubu
2010. aug. 24. 12:58
kerestetik. Ezt kérte a kisfiam szülinapjára. Feltúrtam érte aukciós oldalakat, webshopokat, és semmi. Kérem ha valaki tudja hol lehet kapni, vagy van otthon kinőtt, használt, eladandó darabja 110-es, 116-os méretben, akkor küldjön egy privát üzenetet, hogy ne essünk a reklámozás bűnébe. Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Élesztőt hol lehet most kapni?
- Magyarországon lehet tengerimalac húst kapni?
- Sehol nem lehet kapni a kedvenc parfümömet-Moschus Exotiv Love. Tud valaki segíteni?
- Hol lehet cipőbe tehető lábmelegítőt venni? Vagy olyat, amit bárhová magammal vihetek, és nem kell hozzá áram?
- Hol lehet kapni Verdás színváltós kisautót?
- Nem tudja valaki, hogy Verdás ovizsákot, hol lehet venni a gyereknek, vagy honnan tudok rendelni?