Sehol nem lehet kapni a kedvenc parfümömet-Moschus Exotiv Love. Tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem van egy teli üveg 9 ml eredeti Moschus love fever parfum oil! Eladó!
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne nekem van eladó bontatlan Moschus wild love 9,5 ml parfüm olajom , igazán kedvező áron!
Érdeklődni lehet ezen a mail címen: alexandra.ujj@gmail.com
Szia :)
Ha még aktuális, Nekem lenne szinte teljes üveggel, 34 990 Ft-ért.
Kedves Ági (Malimba2)! Írtam Önnek e-mailt Moschus parfümmel kapcsolatban. Lehet, hogy spam-be rakta.
Köszi: Angi
Eladó eredeti dobozában egy ritkaságnak számitó Moschus green love 9,5 ml-es parfüm oil, valódi pézsmával!! Különleges gyűjtői darab, idővel még többet fog érni, mivel már rég nem gyártják...!!!
Made in West Germany
Kiváló ajándék lehet Karácsonyra, évfordulókra, születésnapra vagy akár különleges parfüm gyűjtők részére!!!
Rákerestem a neten. Hűűűűűűha, szép ára van. Ha én ezt tudom annak idején felvásárolom az összeset.
Én is nagyon szerettem, kár hogy megszűnt a gyártása.
Nem tudtok olyan márkát, aminek hasonlít az illata ehhez.
Szia!
Parfüm olaj, az a pici kiszerelés?
Ha még megvan, és nem a nagy spray változat, érdekel.
Ha válaszolnál, a: ttt.feny1@gmail.hu címre
Üdv
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Már ezerszer belebuktam! Tudtok segíteni?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?