Vércsoport-szerológia, plusz aggasztó vérkép (beszélgetés)
Hát... én is ebben reménykedem, hogy csak szólt volna legalább a belgyógyász, mert a labor után csak nála voltam...
De azért most kicsit megnyugodtam, köszi!
Szia, a feherv;rsejt normalis, mivel egyébként 12ig norma, de terhesség alatt a magasabb is normális...
és sztem a másik sem vészes. ha valami baj lenne, akkor meg szerintem ők szóltak volna. de ha attól megnyugszol, akkor keresd fel az orvosod.
Sziasztok!
Jan. 28-án volt ez első laborvizsgálatom (teljes vérkép és vizelet), 12 hetes vagyok. A leletért már visszamentem, de azt mondták, a vércsoport csak 2 hét múlva lesz meg a védőnőnél. Ezek szerint majd neki küldik meg és csak akkor tudom meg? Mert legközelebb csak feb. 22-én megyek hozzá.
A vérképen, amennyit én értek belőle, van pár dolog, ami számomra nem megnyugtató. A fehérvérsejtem a max. 10 helyett 13.8, a vércukrom a max. 5.8 helyett 6.2. Ezzel is várjak feb. 22-ig vagy inkább mihamarabb menjek el a védőnőmhöz? Ezek nagyon gáz értékek?
(A nődokimhoz meg legközelebb csak márc. közepén-végén megyek, a genetikai uh. után)
Előre is köszi a válaszokat és a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Tudod, melyik vércsoportba tartozol? :)
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Kinek van rh negativ vércsoportja?
- Milyen vércsoporthoz tartozol?
- "A" vércsoportúak, jöttök beszélgetni?
- Az anyakönyvi kivonaton kívül hol szerepel még valakinek a vércsoportja? Esetleg honnan, kitől lehetne megtudni?