"A" vércsoportúak, jöttök beszélgetni? (beszélgetős fórum)
Nem mindenfélére!
A nagy járványok túlélői az A vércsoportú emberek voltak. (himlő, kolera, pestis)
Dr D'Adamo könyvét kellene elolvasni, abban minden benne van.
Egyébként ezt mivel indoloklják?
Meg amúgy ezt az egész vércsoport-diétát. Mi az összefüggés a vércsoport és minden más között?
Szia!
Csak nem a Várhegyi könyvére gondolsz?
Az nagyon "kemény"!
Egyet is értünk szerintem ezekben a dolgokban! :))
Nálunk is mindenkinek van saját löttye vagy bogyója...
Attól is függ eredetileg mennyi volt benne és mennyi ideig tárolták. Pl a C vitamin alig marad benne. Ha még meg is főzzük...
Én kiegészítőket használok évek óta és a gyerekeim is.
Van itthon szotyi, mézbe vele!
Kipróbálom.
Akkor ezekben az ételekben biztosan van valami olyan ami hiányzik a szervezetedből.
Én néha mogyoróvajjal vagyok így, meg a mézzel, meg az étcsokival.
Ezek mind néha nagyon hiányoznak :D Csupa egészséges, fontos étek. Gondoskodom a hiánypótlásról, mielőtt belebetegednék...
OFF! melyik pirospaprika magyar alapanyagú?
Nem találtam egy ilyet sem. Kéne vennem a környékünkön persze, mert messze nem megyek!
Az a legnagyobb a baj, hogy nálunk nem lehet tudni kiben és miben lehet megbízni.
Nekem nagyon hiányzik a bizalom.Így nem tudom mihez tartsam magam.
Hol vásárolhatok úgy, hogy azt kapjam ami a termékre rá vagyon írva?!
Akkor ez ügyben kicsit megnyugodtam,mert nem tudom elképzelni a konyhai ténykedést mikro nélkül.
Ha nagyon keresünk,mindenben találhatunk egészségtelent,még a gyümölcsökben is.Állítólag a bio sem biztos,hogy 100%-ig bio,mert ha nem is permetezik,a levegőből és a vízből belekerülhetnek káros anyagok.Ha mindenen stresszeljük magunkat,az többet árthat.
Megmérték hozzáértők.Nekik hiszek.Megrezegteti a vízmolekulákat és így melegít. Persze szigorúan tudománytalanul.Magnetron - ezzel zavarták a rádióadókat és rájöttek melegít.:))
Én nem keresek mindenre bizonyítékot, hiszen nem sok értelme van néha.
A családbeli pacemakeres is vígan használja vagy 10 éve a mikrót.
Semmiféle elváltozást nem okozott. Nem fekszünk bele:)) Az ételben sem marad sugárzás sem.
Azt írja:dobjuk ki a mikrót,vagy adjuk oda valakinek.Én pár hete vettem egy nagyon drágát,nem dobom ki.
Feltétlenül beszerzem azt a másik könyvet.A "B"-seknek nyersen (vagy szárítva) ajánlja a nyulat,vadat és a bárányt.Lehet hogy így egészséges,de a vírusok baktériumok,féregpeték bennük maradhatnak,nem? A tatártól is féltem.
A Várhegyi valószínűleg ebből írta ki és hozzátette a véleményét.
Csak belenéztem egyszer nagyon régen.
Mióta azt írta, hogy pacemakeres ember elájul a mikrosütőtől és egyéb nyalánkságok, azóta inkább...
Az eredeti könyvben az összes vércsoport benne van. a jellemző betegségek,javaslatok a kutató orvos megfigyelései.Nekem ez a szimpatikus.Az is benne van ki vírus ki baktérium ellen tud-e jobban védekezni. stb.
További ajánlott fórumok:
- Tudod, melyik vércsoportba tartozol? :)
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Kinek van rh negativ vércsoportja?
- Milyen vércsoporthoz tartozol?
- Az anyakönyvi kivonaton kívül hol szerepel még valakinek a vércsoportja? Esetleg honnan, kitől lehetne megtudni?
- A - vércsoport szülésnél