Vendégváró tekercs recept
25 perc
A Vendégváró tekercs hozzávalói:
30 dkg
füstölt sajt
30 dkg
gépsonka
15-20 darab közepesen nagy káposztalevél
Ízlés szerint só
mustár
majonéz
A díszítéshez: feles dió
vágott mandula.
A Vendégváró tekercs elkészítési módja:
A sajtot és a gépsonkát vékonyan felszeleteljük. A káposztalevelek erét megvékonyítjuk, majd enyhén sós, forró vízben néhány percig főzzük. Kivesszük, lecsöpögtetjük és kiterítve mindegyikre teszünk sajt- és sonkaszeletet, majd összegöngyöljük, a végeit betömködjük. A tetejét megkenjük mustárral, majonézzel, majd díszítjük dióval, mandulával. Gyors, ízletes és kiváló vendégváró falat.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2010. ápr. 14. 06:01
A vendégváró tekercs elkészítési módja és hozzávalói.