Véleményeket szeretnék kérni a Biomag Mona pulzáló mágnesterápiáról (beszélgetés)
Nem mondanám,hogy átverés,bár én is szkeptikus vagyok ilyen dolgokban...,valamit használ,tény,hogy sokkal jobb a férjem közérzete,jobban alszik.
Valószínű,hogy nem fogja tünetmentessé tenni,nem fogja meggyógyítani a zöld hályogot,meg a körömgombát...
Felelőtlenség fórumvéleményekre alapozva ennyi pénzt kiadni a bizonytalanra.
Érdemesebb előtte utánanézni, hogy milyen tudományos kutatások támasztják alá a mágnesesség biológiai hatását.
Nekünk van,a férjem használja,állítja,hogy jobban érzi magát,viszont az árat rendkívül sokallom.Nézz szét a neten.
A miénk250 ezer volt.
Szia!
Én nem ismerem ezt a készüléket a sonoterápiáról hallottam sok jót.
Esetleg nézz utána a Moffetta gáz hatásának, a szomszédom nem tudott járni, leakarták vágni a lábát, és most már fut, amit sosem gondoltunk volna.
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- SOS tanácsot szeretnék kérni, pls segítsetek!
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Terramagon pulzáló mágnesmatracot hol javítanak garanciában, ha megszűnt az eladó cég?
- Hogyan használjam az Ulticar LT-99 mágnesterápiás készüléket?