Vélemények, tapasztalatok a digitális mérlegekről (testzsírt mérő mérlegekről)? (beszélgetés)
Szerintem is a digitális pontosabb. (sajnos)
De valójában mindegy, hogy milyenen méred magad, úgyis ha ugyanazon a mérlegen mérsz mindig, az eredetihez képest fogod majd látni, van-e változás.
hja.. valószínűleg ez a para bennem van.. na akkor fogok igazán fo..ni ha majd egyszer terhes leszek...
de amúgy rendszeresen mérem úgyhogy az csekkolva van és terhelve is tökély szóval nincs gáz. de a hajlam bennem van.. ez tény..
Igen, igazad van, mindig örökös harcban fogunk állni ...:)
Jajj az nem jó:S, nagyon vigyázz, h te ne legyél az, öröklődhet is, meg kialakulhat már amúgy is bármi bárkinél..sajnos..:S Egyszer nekem is azt mondták h magas a cukrom, mikor mérettem, és tanácsokkal láttak el, mit csináljak mit ne, vagyis mit egyek..Nem fogadtam meg akkor...
Mostanra döntöttel el h nem akarok beteg lenni semmilyen téren, és próbálok megtenni mindent az egészségem érdekében.. na meg a fogyás a másik ok.
Mellesleg gyógyszer ellenes vagyok, csak akkor veszek be vmi ha nagyon muszáj, inkább magvakat eszem, vag ygógy teát iszom. .ilyesmi...
igazad van! egyébként akármi van a legtöbb nő örökös harcban fog állni a saját testével.. ez a mi keresztünk :))))
egyébként lehet az is sokat nyom a latban hogy mindkét szülőm cukorbeteg és hozzászoktam az édesítős dolgokhoz. én is azt eszem, iszom amit ők.. ez is benne lehet..
Hűűű, hát az tényleg komoly..:)
Én pl nagyon szeretek enni, főleg ha vmi rendezvény van a téren, és mindenki lángosozik , vagy bármi mást...de ugyanúgy itthon is...simán ennék napi 5 ször, de nem engedem emg magamnak, ha naon éhes lennék akkor vmi kevés picike kis vmit eszem tízóraira meg uszonnára, de 6 után már semmit..
Embere válogatja, ki milyen, kinek milyen a szervezete, ki mit bír és mit nem..:)
sajna nem.. sokszor nasizok.. ez is baj.. nem rendesen eszek hanem összevissza.. van hogy egyszer egy nap van hogy 3 vagy 5x is.. változó.. akkor eszem ha éhes vagyok :)
évek óta ez van.. már beállt.. erőltetni kell néha a kaját. komoly küzdelem ám! hülye dolog hogy egy csomó ember azon van hogy ne egyen én meg azon hogy magamba erőszakoljak pl egy zsemlét...
röhej...
De azért gondolom, hogy nasit ritkábban fogyasztasz, ha már olyan keveset eszel..:)?!
Vigyázz, nehogy baj legyen amúgy, mert ha tényleg keveset eszel az megviseli a szervezetedet.Oké h nem akarunk hízni...de csak óvatosan kell a kajával bánni tudod..:)
Meglehet...ez inkább sztem majd 1, vagy 2-3 hónap múlva fog jobban kiderülni.
Igyekszem, ha mást nem, a tornát betartom.:)
Látod...:)
Nekem meg a mozgás az amit nem mulasztok el, max heti egy nap nem tornázok 5 hete..már picit több ahogy az előbb írtam.Vagy ha kevés időm van , akkor is beszorítok egy 20 percet.
Nekem inkább a kajákkal vannak gondok, h annyi finomság van mindig körülöttem és nehéz megállni h ne egyek belőlük, meg h ne keverjem.
Szia!
KÖszi a választ!:)
Igen, azt hiszem én is h az én régimmel is ez történhetett... de majd holnap reggel kiderül, ha megmérem magam a digitálissal, és mostmár ahhoz fogom tartani magam.Bár ha másfél , két kilóval nekem többet mutat picit tuti megrendül a hitem, mert elég nehéz csinálni a fogyit, és most megint olyan lesz mintha híztam volna, ha tényleg több lesz..na mindegy, nem foglalkozom ennyire vele:) , reggel megnézem aztán majd csak ritkábban:)
Azt hiszem ez ragályos:).
Én mióta csinálom ezt az egészet ( csak kevesebbet eszem és nem össze vissza mint anno, aztán próbálok napi 1 órát mindig tornázni), azóta akadok ki a mérleg állásain olykor olykor.Ez a 6.hetem, 70 ről kedztem, most 65 és 64 között mozgok....igyekszem, de nagyon nehéz...h nem akkor eszem amikor akarok...
Szia!
Nekem 3 mérlegem volt nemrég. 2 digitális ( az egyik testzsírmérős a másik sima digitális) és egy hagyományos. Leteszteltem mindet.
Először keresztlányomat állítottam rájuk, aki 13 kg. Mindhárom mérleg nagyjából ugyanannyit mért. 10-20 dkg eltéréssel.
Aztán mamámat állítottam rájuk, aki 45 kg. Ott már a hagyományos mérleg 70 dekát csalt lefelé. A másik kettő tartotta a kb. 10 dkg eltérést egymáshoz képest.
Aztán én is kipróbáltam, akkor még 74 kg-osan. A két digitális között továbbra is csak 10-20 dkg volt a differencia, ellenben a hagyományos mérleg esetemben már 1,5 kg-ot csalt lefele.
A digitális mérlegek a pontosak, sajnos a hagyományosban egy idő után megfárad a rugó, és bizony csalnak vagy fel, vagy le. :(
én nem fogyózok de volt idő mikor sanyargattam magam.. azzal járt az örökös súly-mániám hogy mára kissé felborult az önképem.. most ezen kell dolgozni :)
anno 78 kiló voltam kb 6-8 éve azóta sokkot kapok egy kiló hízás miatt is.. :S
KÖszi a bíztatást:)
Na és te is fogyókúrázol?:) Mesélj picit ha ráérsz.
Akkor csak azt mondom hogy tarts ki! :)
ha intenzíven mozogsz az bizony súlynövekedéssel fog járni.. :) nyilván.
sikerülni fog!!! :)))
Az biztos, cska lehet fájni fog nekem:P
Nagyon nem térhet el a régi mérlegemtől sztem:) majd kiderül, csak picit bosszantó volt h ma többet mutatott, és mrá 5 hete kínzom magam a fogyókúrával...
Hát igen, ha már volt egy jópár ezres, akkor ajánlom is , h jól mérjen:)
Mostantól ezt fogom használni, és majd megnézem reggel hány kiló vagyok, a napközbenit pedig semmisnek tekintem, úgyis ingadozik a táplálékok és egyéb dolgok miatt.
Nekem évek óta digitális van nem tudom hogy többet mutat.. mostanában kevesebbet a szokásosnál aminek örülök is :))
de egyébként a mechanika ugyanaz mint a hagyományosnál csak a kijelző digitális és dekagrammot is mutat. valamivel megbízhatóbb és pontosabban mér a legtöbb mint a hagyományos
igen többet mutatott a digitális,de sajna tudtam hogy a régi lefelé csal
én a mindenféle egyéb adattal nem foglalkozom
KInek mi a tapasztalata a digitális mérlegekről? kinek van?
Mennyire valósak az adatok?
Esetleg előfordult valakivel h a sajátján megmérte magát ,aztán egy digitálissal is, és az utóbbi többet mutatott?
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek T-home-os digitális elosztója? Laptopot szeretnék csatlakoztatni routerrel
- Okostelefon igen, digitális fényképezőgép nem
- Mire érdemes lementeni a digitális fotókat, hogy akár 30 év múlva is olvashatóak legyenek az adatok?
- Melyik lázmérő a megbízható? Digitális, higanyos, fülhőmérő?
- Jó-e a digitális mérleg és hogyan méri a testzsírt?
- Digitális mérő vagy a sima (ampullás) költségmegosztó a jobb (olcsóbb)?