Vélemény: Fisher price jumperoo? Szerintetek milyen? Megéri megvenni? (tudásbázis)
köszi:))
nekem is nagyon tetszett meg ugy láttam ahogy néztem róla videókat hogy nagyon élvezik a gyerekek.ugyh most már tuti hogy megveszem:)
Nekünk van, érdemes volt megvenni (egyébként használtan vettem, így pláne megérte). A kislányom nagyon szerette, bár hamar járt, így utána már inkább mászkálni szeretett, nem a jumperooban ugrálni.
Most a keresztlányom használja, ő is nagyon szereti.
Fejleszti a babákat, megnyitja számukra a teret, mert nem csak fekve tudnak játszani, jobban látják, mi veszi őket körül. A jumperoon is vannak színes kütyük, azokat is tudják mozgatni, fogdosni.
Arra kell figyelni, hogy úgy kell beállítani, hogy csak lábujjhegyen ugráljon a baba.
köszönöm a segitségeteket:))megvesszük akkor:)9
megnéztem a naploódat és nagyon klasz:))
Szia!
Szintén Dévényes babával, mi is használjuk, és tényleg csak jót tudok róla mondani, 6 és fél hós a kisfiam, nagyon sokat fejlődött mióta használjuk!
Egy valamire figyelj, tudja stabilan tartani már a fejét, amikor beleteszed :-)
Nekunk a rainforrestes van, naplómban találhatsz képeket :-)
:)
én ezt néztem ki neki most 4 hónapos a kislányom járunk Dévény tornára és a tornatanár mondta hogy ilyet vegyünk mert ez nagyon jó és jó az idegrendszernek a mozgásának a csípőnek stb...
További ajánlott fórumok:
- Megéri megvenni ezt a Tablet PC-t?
- Fisher Price pihenőszék! Melyiket érdemes megvenni?
- Megéri megvenni 10ezer forintért egy Babysense I légzésfigyelőt egy év garanciával és egy piskóta kádhoz való kádállványt (postaköltséggel)?
- Valaki használt már hajzsírosodás elleni ampullát? Megéri megvenni? Milyet?
- Mi a véleményetek a pg53 mikroszkóppal kapcsolatban? Megéri megvenni vagy inkább az ovu teszt?
- Érdemes megvenni a Fisher Price hipp-hopp zebrát? Kihasználja a gyerek?