Mi a véleményetek a pg53 mikroszkóppal kapcsolatban? Megéri megvenni vagy inkább az ovu teszt? (tudásbázis kérdés)
mikor teljesen páfrányos akkor van peteérésed. De ezt Te is észreveszed, mert olyan nyúlós, fehér nyák van a fehérneműn.
Ha azt észleled, hogy mindig van valamennyi páfrány, akkor azt figyeld mikor lesz több. Mert a pé. előtt már sokkal páfrányosabb. Utána 3-4 nappal rá van pé. és akkor brutálisan sok a páfrány. Ezt figyeld s akkor tutira mehettek:)))))
Nekem most múlik el a mensim, és páfrányos...Ha csak páfrányok vannak, az a "jó", ugye? Mert a mensi alatt voltak közte kis foltok is.
Kistesót szeretnénk, és elővettem a mikroszkópot, de az első baba nem ezzel jött össze.
Tud valaki segíteni, hogyan kell hatékonyan használni?
Én még a "megfigyelés és tapasztalatgyűjtés" fázisában voltam, de mikor először páfrányt láttam letámadtam a párom. Következő alkalom pedig a Jónás nap volt...
Szerintem nagyon jó egy kis kütyű. Én csak ajánlani tudom.
Az már valami. Nekem mégis van baba!!!
Ugyanigy sokáig páfrányos voltam...
ne add fel!!! Nekem az elmaradt után 10 nappal mutatta a 2. csikot. Addig semmit. Az első gyermekemet meg 5 hét múlva mutatta meg a teszt. Úgyhogy van remény...
Szio!!!
Én 2 hétig voltam páfrányos. Úgy tűnik, sajna nincs baba.:(((((( Érzem a menszi előtti görcsöket.
Szia,
én használtam,és csak ajánlani tudom!
Ezzel sikerült két lány után harmadikra a kisfiam:-))))))
Barátnőm is használta,ő sokáig nem tudott teherbe esni, de amikor minden reggel kukkolta a mikroszkópot - 2 hónap múlva összejött a baba!
Szia.
Már kezdtem tényleg lemondani róla, pedig sztem jobban megéri mint az ovu teszt. Remélem én is gyorsan be páfrányosodok, és neked is sok sikert a babóhoz :)
Szia!
Én is vettem, majdnem meghaltam amikor két hónapon keresztűl csak amorf alakot mutatott... Már azon gondolkodtam, hogy kidobom. Erre közölte velem a dokim, hogy nem ovulálok :( Nah, mondom akkor sok értelme volt. Aztán folytattam mégis a mindennapi kis nyálkenegetést, és múlt szombaton páfrányos volt. :) Olyan boldog voltam!!!
Úgyhogy most reménykedem...
Aki azt mondja, hogy szar, meg semmit nem ér, annak vagy nincs peteérése vagy nem tudja használni.
Lehet, hogy valaki hiába keresi a pálmát rajta, ha egyszerűen nem ovulál, mitől lenne???
szia én megvettem nekem használt,az elsö hónapban teherbe estem.mutatta a páfrányokat peteéréskor.
szerintem csak meg kell tanulni használni.de állitolag vannak hibásak is
Szia,
mi megvettük, egyszer használtam, de nem igazán volt egyértelmű amit mutatott, így ki is dobtuk, mégegyszer nem vennék!
További ajánlott fórumok:
- Mi a tapasztalat az intim kehellyel kapcsolatban? Megéri az árát?
- Milyen könyvet ajánlanátok a babavárással, szüléssel kapcsolatban, amelyet érdemes megvenni!?
- Az ex-em 1- 2 hét után új kapcsolatba lépett miután szakítottunk, hogy elfelejtsen. Én még szeretem. Megéri várni?
- Van valakinek tapasztalata Qi Ren fogyasztóteával + kapszulával kapcsolatosan? Érdemes megvenni?
- Mi a tapasztalat vélemény Vtech ugri bugri okos kisteknőssel kapcsolatban? Érdemes megvenni?
- Mik a tapasztalatok hőtárolós kályhával kapcsolatban? Megéri?