Valaki használt már hajzsírosodás elleni ampullát? Megéri megvenni? Milyet? (beszélgetés)
És még valami: nekem kevésbé zsírosodik, amióta semmilyen vegyszerrel nem terrorizálom. Kézzel készült, tiszta szappannal mosom, ecetes vízzel öblítem. A pakolásaimat is magam készítem, semmi vegyszeres vacak.
nézz szét a lukreciakencei oldalon.
Tök mindegy, hogy másnak mi a tapasztalata, te még attól reagálhatsz másképpen.
Megértem a dillemádat, mert én is hajparában élek :o)), pedig mások szerint gyönyörű a hajam. Én viszont bénának, élettelennek látom.
Az sem biztos, hogy a hajaddal van a baj, az mindig tükrözi az egészségi állapotodat. Esetleg változtass a táplálkozásodon, kezdj el vitaminokat szedni, vagy váltsd el amit éppen használsz.
Nem tudom, nekem most eléggé ezekben az ampullákban van a reményem, ezért remélem, hogy valaki megosztja a tapasztalatát róla (akár negatívat, mert akkor keresek más megoldást).
Talán akkor állt fenn az az eset, hogy beképzeltem magamnak, hogy rossz a hajam, mikor nekiálltam 15 évesen napi szinten mosni, de most már tényleg meglátszik, ha kimarad 1-2 nap.
Lemosod a haj természetes védekező rendszerét.
Talán más frizurát kellene választani.
Hidd el, ezt csak te érzed így, hogy zsíros a hajad, és mindenki ezt látja... Nem.
Szia!
Sajnos nem ismerem a terméket amit írtál.Én a herbária csalán sampont használtam sokat. mert a terhességem elején nagyon zsírosodott a hajam. Nekem az nagyon bevált .
Az auchanban most akciós is. Szerintem érdemes lenne kipróbálnod azt is, hátha beválik.
Túlmostad a hajad. Ez már baj. Hogy szárítod, még jobban zsírosodik. Próbáld meg, hogy hetente csak kétszer mosod a hajad és nem szárítod, hanem hagyod a levegőn megszáradni magától. Egyébként a ricinusos hajpakolás jót tesz neki.
Amit elrontottál 6 év alatt, az nem fog némi drága vegyszer hatására néhány nap alatt megoldódni. Ehhez több hónap kell. Remélhetőleg még nem is sütöd a hajad mindezek tetejére :(
Kb. 6 éve naponta, kétnaponta mosom a hajamat, ezt eléggé megsínylette. Zsírosodik egy nap után, illetve a roncsolódása elég szembetűnő (mindig használok hajszárítót is, anélkül hülyén áll). Eredetileg azért kezdtem mosni minden nap, mert elég hosszú volt, össze-vissza állt alvás után, így minden reggel megmostam.
Nemrég láttam hajzsírosodás elleni ampullákat a fodrászkellékes boltban. Van tapasztalata valakinek ezekről?
További ajánlott fórumok:
- Légzésfigyelőt inkább bérelni érdemes, vagy jobb használtan megvenni?
- Használt már valaki "one body" (Tescos) pulzusmérős órát? Megéri megvenni?
- A hajzsírosodás ellen mit lehet tenni?
- Aki használt BES ginseng ampullát hajra, segített?Gyorsabban nőtt valóban?
- Kinek használt a celluless vákumos készülék amit a vaterán is lehet kapni?Érdemes-e megvenni?
- Montágh Imre: Mondd ki szépen dvd! Használt? Érdemes megvenni?