Végre szereztem füvet a cicáknak, de legalább 4 km-t... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hacsak tehetem, elkerülöm a vezetést, mert balra kettőslátásom van.
Nem szeretnék emiatt balesetet okozni, vagy a többi közlekedőt feltartani.
Ha megeszi a búzát, akkor nem baj ha van benne. A macska azért eszi a füvet hogy azzal hánytassa magát.
Én a vízipálmát több éve egy indexes fórumtárstól kaptam. Az ő cicája nagyon szerette, így küldött az enyémnek is. Hát az enyém nem szerette. Minden évben szétszedem, teszek a kis tóba is a mocsárzónába. Nagyon hangulatos. Azt hiszem van is itt egy ilyen fotóm.
Ha szépen ki van válogatva, nem is kényes a búza.
Én más magokat is csiraztatok olykor (saját) fogyasztásra. Vannak a kicsi tasakosok, amiket nem kell válogatni, de a nagy zacsisat át lehet szórni egy kis keverés alatt gyorsan, és toredékébe kerül. Bár én régen kása gyöngyöt valtogattam fuzeshes. Kis gyakorlat kell, és gyorsan megy.
Tudom .
Voltam cicaszitter évekig.
Hehe🙈
Van macskamenta, attól be tudnak bódulni. (Állítólag, mert macskám az pont nincs, hogy vegyek neki.)
Elképzeltem,hogy adják át egymásnak a cuccot és közben jókat nyervogálnak.
Bocs FI ☺️
Az, csak sajnos fárasztó volt.
Régenmindenjobbvót, főleg a lábaim.😃
További ajánlott fórumok:
- Minden szóban legyen legalább egy "eb"
- Minden szóban legyen legalább EGY
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Mit egyek/igyak, hogy elmuljon végre a 2 napja tartó szorulásom?Még sose volt ilyen, hogy egy nap egyszer legalább ne menjek wc-re.
- Tudomást szereztem róla, hogy 10 éve szerelmi kötés lett ránk téve, lehetséges ez?
- Véletlenül rossz ajándékot szereztem be, ti mit tennétek a helyemben?