Tudomást szereztem róla, hogy 10 éve szerelmi kötés lett ránk téve, lehetséges ez? (tudásbázis)
Az ott alul egy forgó szív.
Micsoda körforgás!
Aztán hogy van a sztori? Valaki elcsábította a párodat, te pedig elmentél valami mágushoz, hogy segítsen visszahódítani? Vagy hogy történt?
Mennyibe került neked a visszahódítás vadmacs?
💞
Ohh, a boldog párkapcsolat titka. Ez olyan édes...
Mondjuk én inkább a pasi email címét szeretném, valakinek végül is fel kellene világosítania szerencsétlent, hogy nem is azért van veled mert szeret, hanem mert meg van átkozva :D
Sziasztok, egyértelműen lehetséges, nekem is sikerült visszakapni így a párom, azóta is együtt vagyunk és minden rendben van köztünk.
kerticse@gmail.com
Ha ilyen gondolataid vannak, akkor elég zűrzavar lehet benned.
Ha két találkozás után még mindig bele vagy habarodva valakibe már jó pár év óta, akkor valami nagyobb problémád lehet a háttérben a szocializáció és az önbizalom területén.
Tàrsfüggő lettél mellette.
Kérj segítséget. 🍀
Van olyan hogy karmikus utaztatás vagy valami ilyesmi. Az egyik volt kolleganőm se talált magyarázatot a volt férjével való kapcsolatára. Aztán elment egy ilyenre és kiderült, hogy mi a kapcsolat köztük.
Nem tudom, hogy ez mennyire hiteles, de ő megnyugodott utána és aztán már tudott normális párkapcsolatot kialakítani másokkal.
Igen nagyon ragaszkodom hozzá mai napig így is ,hogy elváltunk de elmondta hogy ezert .
De sajnos én ebben nem hiszek
Persze.
Amúgy, nem mellékesen, rád és kire?
Bármi lehetséges.
De ez probléma? Előtte együtt voltatok?
Hogy érezted magad ezalatt a 10 év alatt?
Vettél észre valami furcsa, megmagyarázhatatlan , ertelmetlen viselkedést a részedről?
Mi meg anno 2004-ben “lelakatoltuk”a szerelmünket.
13éve külön vagyunk,mindkettőnknek családja van.
Aki hisz benne, annak persze lehetséges.
De igazából marhaság, ahogy van.
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?