Vegánok, milyen sportcipőt, sneakert viseltek? (beszélgetés)
Nagyon jó minőségű műbőröket gyártanak már. Anyukámnak is mindig az volt a vesszőparipája, hogy miért veszek műanyag szandált, abba beleizzad a láb.
Számomra meg annál nincs undorítóbb mikor a bőrszandálba beleizzad a lábam és az szépen be is szívja az izzadtságot. Vettem gumiszandált amit a nap végén szappanos vízzel át lehet öblíteni és kész.
Tehát megint azt mondom ki mit szeret.
A vászon cipő pedig igen jól tud szellőzni melegben is.
Nem vagyok amúgy vegán, van bőr cipőm de a mai világban bármilyen anyagból lehet jót és rosszat is kapni. Ez már az emberek ízlésén és pénztárcáján múlik.
Persze, nem a cipőhordási szokására kérdezett rá, de bőrt nem akar mert vegán, a többi viszont nem túl jó viselet.
A vászon beázik, a műbőr meg ugye műanyag és abba bizony beleizzad a láb.
Most a vegán életstílusra is lenne egy pár elgondolásom, de tudom, nem ezzel kapcsolatban kérdezett, így nem mondom el...
Sokfele melo van.
Nekem kb 150 £-os Joya cipom van melo celjara. Tudod, mikor fogom azt az utcan nyuzni...
Amugy 3-4 szin, fazon nem sok, ha o azt hordja nap mint nap.
Van aki abban jár. Nem hinném, hogy ez probléma. Felőlem aki minden nap 15 cm-s magassarkúban jár mert azt szereti, tegye.
Egyrészt nem olyan rossz dolog több pár cipő mert a lábnak is jót tesz ha váltogatjuk másrészt amúgy sem az iránt érdeklődött, hogy mit gondolunk a cipőhordási szokásairól.
Minek kell annyi sportcipő?
Nekem 1 pár adidas van, ami lehet, hogy bőr, de csak vásárláshoz és bicajozáshoz veszek fel, illetve van 2 tornacipőm, amit néha az utcára is, de ez évente max. 4 alkalom.
el nem tudom képzelni, hogy sportcipőbe járjak dolgozni...
Utána láttam csak, hogy vászon cipő meg 3-4 pár...
Passz. Nem vagyok igazi márka fan, nem követem őket.
Pfffú...hát én rohadtul le vagyok maradva:)
Mondjuk én sem vegán sem semmi nem vagyok, eszem a finom rántott húst és a sonkát is, tojást, sajtot is. Fogalmam sem volt, hogy ennyire rendíthetetlenek és eltökéltek:)
Nike, Pumám, Adidasom van.
Én is gondoltam hogy azt ajánlom de az sportolásra van, nem igazán utcai.
Vagy van már nekik utcai vonal is?
Viszont erről jut eszembe még a New Balance.
Köszi! Egy Adidas vászoncipőt már találtam, ami tetszik.
Szerettem volna 3-4 párat venni, így kicsit nehezebb lesz, de keresgélek tovább.
De igen, állati eredetű bőr.
Vszeg ezekről a fazonokról le kell mondanod - vagy legalábbis a márkásakról - mert többnyire valóban bőrt használnak.
Van rengeteg vászon cipő, miért nem olyat választasz? Converse, Vans, de szerintem műbőr majdnem minden márkának van.
Még valami!
Ezt miért csinálják?
Valamiféle undor?
Élet érzés?
Vagy mi?
Vissza a természetbe !
Mezítláb, fapapucs, gyékénypapucs.
Nem is tudtam, hogy a vegánok ennyire elkötelezettek a céljaik elérése érdekében.
Mit szólsz a műanyaghoz, gumihoz ? Én mondjuk azt nem venném fel.
Én egyenlőre csak vegetárianus vagyok. Aki vegán, az viszont minden állati eredetű dolgot kerül. Mézet sem fogyaszt, mert állat használat. Kerüli a pálmaolajat,mert az ugyan teljesen növényi , de rengeteg állatot ölnek meg miatta. A vegán egy életmód inkább , nem csak étkezés.
Én is igyekszem a bőrt is kiiktatni az életemből. A Deichmann honlapján pl meg tudod nézni melyik cipő miből van.
Mondjuk én ráfaragtam az ottvasárolt cipővel kb. 2 hónapot bírt és persze a blokkot sem találtam meg :(
Hu, hát én nem vagyok vegán, de van Adidas sneakerem, ami nem bőr, és Bench is.
Nézegetned kéne a katalógusokat.
További ajánlott fórumok:
- Fekete nadrághoz illik a fehér sportcipő?
- Közel három éves gyereknek sportcipő?
- Egy fehér bör sportcipöt, fehér varrásokkal kimoshatok 30 fokon? (gondoltam fehér törölközöbe tekerem)
- Ki lehet mosni fehér adidas sportcipőt mosógépben?
- Kislányom sportcipőjét, kimoshatom a mosógépbe?
- Bőrből készült sportcipőt hogyan mossam ki, az automata mosógép állítólag ledörzsöli a bőrt?