Kislányom sportcipőjét, kimoshatom a mosógépbe? (tudásbázis)
Szia!
Elméletileg nem szabad, mivel ha nem a megfelelő hőfokon mosod, kioldódhatnak a ragasztóanyagok a cipőből. A másik ok, hogy ha valamilyen más jellegű garanciális problémád lesz a cipővel, nem fogják elfogadni a reklamációdat. A bevizsgálásnák kiderül hogy gépben mostad.
Egyébként én is szoktam gépben mosni a sportcipőket, de semmiesetre sem az újakat. Csak ha már lejárt a garanciaidő. Egyébként lehet kapni szuper tisztítóhabot a cipőkhőz, sőt szennyeződésgátló sprayt-is.
Cipőboltban dolgozom, de lehet hogy már rájöttél!:)
Én is kiszoktam a géppel mosni a cipőket40 fokon.
nem lesz semmi baja.
:-))) hihi ismerős:-)
az egyik hófehér cipőn így járt, lassan lukas az orra, játszós lett belőle. Utána vettem egy méregdrága szintén fehéret, ma összecseszte, mert abban csúszdázott... nem voltam ideges:-)
én is szoktam mosni gépben, igaz a miénken van külön cipős program, de nem hinném hogy baja lesz 30-40 fokon sem.
Két napja egy kisebb vagyonért vásároltam egy sportcipőt a kislányomnak.
'Apuka" ma elvitte a játszira, és mivel nem említettem, hogy ebben mégsem kellene elvinni, hát ebbe vitte...
A gyönyörű fehér cipőnek annyi.. még kívülről csak-csak kinéz valahogy, de belül a vízes homok adott az érzésnek:S
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- Egy fehér bör sportcipöt, fehér varrásokkal kimoshatok 30 fokon? (gondoltam fehér törölközöbe tekerem)
- Ki lehet mosni fehér adidas sportcipőt mosógépben?