Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Közel három éves gyereknek sportcipő? fórum

Közel három éves gyereknek sportcipő? (beszélgetős fórum)

19. cooltim (válaszként erre: 18. - D550c57e19)
2012. ápr. 9. 21:20

Koszi a tanacsot! Mindenkinek!

Vegul arra jutottam, hogy jobb ha tenyleg megnezi egy ortoped doki. Bar, talaltam egy igazan jo Adidas magasszaru cipot, ami talan kenyelmes lehet erre a celra... Majd kiderul...

2012. ápr. 9. 07:48
szia! Az ez fiam is ilyen jellegű gyerek :) őszintén szólva nem tudjuk megfizetni a nagy márkákat de a deich....ban kapható "mackó" márkás sportcipőt vettük neki motorozni szaladgálni. Ez is gyerekcipőket csinál egyébként ha számít és elérhető áron és a gyerek imádja pedig nagyon válogatós. Én ha ilyet nem találtam volna a wink cipőt néztem volna még mert szintén jó és nem drága. Egyébként assot hord tehát figyelünk a minőségre de 2 drága cipőre nem futja:)
2012. ápr. 9. 07:48
szia! Az ez fiam is ilyen jellegű gyerek :) őszintén szólva nem tudjuk megfizetni a nagy márkákat de a deich....ban kapható "mackó" márkás sportcipőt vettük neki motorozni szaladgálni. Ez is gyerekcipőket csinál egyébként ha számít és elérhető áron és a gyerek imádja pedig nagyon válogatós. Én ha ilyet nem találtam volna a wink cipőt néztem volna még mert szintén jó és nem drága. Egyébként assot hord tehát figyelünk a minőségre de 2 drága cipőre nem futja:) de
16. timycat (válaszként erre: 1. - Cooltim)
2012. ápr. 8. 23:02
Lehet kapni nagyon jó bébisportcipőket, mondjuk nem épp futásra hanem mindennapokra, rohangászásra, játszóterezésre. A lányom első sportcipője Puma volt, szerintem nem volt a legjobb választás, utána adidast kapott azt mondta -idézem- "ebben jobban tudok futni" gondolom kényelmesebb volt. Most 4 évesen egy Nike-ban nyargalászik, ő is futóbolond lesz (ahogy én) úgy néz ki és megjegyzem szerencsére
2012. ápr. 8. 22:05
Igen, azt hiszem az lesz a legjobb megoldás, ha megnézetem a lábát... Köszi a válaszokat!
14. youlcsi (válaszként erre: 13. - Cooltim)
2012. ápr. 8. 21:58

akkor viszont, valóban az lenne a legcélravezetőbb, ha elvinnéd orvoshoz. ortopédia vagy mozgásterápia.

nálunk pl az utóbbira jön havonta 1x egy gyógycipős... általa levett méret alapján készíti a piciknek a cipőket (persze itt azért egész kicsikről van inkább szó...)

13. cooltim (válaszként erre: 12. - Youlcsi)
2012. ápr. 8. 21:55

Az az igazság, hogy tavaly vettem neki egy Superfit sportcipőt és volt rajta párszor. Aztán panaszkodott, hogy szorítja felül. Nincs vaskos lába, nem is magas a rüsztje. Szóval, méretben jó volt, hosszban, de a felső része iszonyú szűk volt rá.

Én is bizonytalan vagyok, ezért érdeklődöm...

12. youlcsi (válaszként erre: 11. - Cooltim)
2012. ápr. 8. 21:47
de mint elsősorban gyereklábra gyártott cipő, így egy superfit (sport)cipő szerintem jobb ilyen célra, mint akármelyik sportszer-márka... mert valljuk be, azok elsősorban mégiscsak felnőttekkel foglalkoznak.
2012. ápr. 8. 21:41
A Supefitet azert nem tartom jonak erre, mert ez ilyen felvezetopantos, kis tavaszi borcipo. Futasra ez nem igazan alkalmas - szerintem.
10. youlcsi (válaszként erre: 1. - Cooltim)
2012. ápr. 8. 21:38

a superfit nem jó?

én magamnak vettem ilyen 39es sportcipőt :D

egyébként van 21-es fila cipője a fiamnak (örököltük :)) igaz, egyenlőre az elephantenben rohangál.

9. Gligi (válaszként erre: 6. - Cooltim)
2012. ápr. 8. 21:38

Minden gyerkőcnek más a lába és azt hogy melyik az ideális valóban csak egy szakember tudja megmondani. Van olyan 3éves akinek még szükséges a boka tartás, van amelyiknek már nem állandóan, de mondjuk az ovis szandiból érdemes olyat beszerezni, mert az egész nap a lábán van.

Megéri, hogy biztosat tudj, hisz ezeken a lábakon fog egész életében közlekedni ☺

2012. ápr. 8. 21:36
Egyebkent 24- es a laba.
7. cooltim (válaszként erre: 5. - Urbanszkyviki)
2012. ápr. 8. 21:36
Nagyon koszi! Meg fogom nezni ezeket is. Eddig olyan sportcipoket neztem a neten, mint a Puma, Adidas, vagy Nike. Azt sem tudom, hogy magasszaru a jobb, vagy nem kell?...
6. cooltim (válaszként erre: 3. - Gligi)
2012. ápr. 8. 21:34
Koszi! Lehet, hogy az lesz a vegso megoldas. A gyerekorvosunk szokta neki nezni. Ket hete itt volt es azt mondta, hogy minden oke vele - eddig. Nem tudom mennyit rontana ezen egy sportcipo. Meg ha markas is lenne...
2012. ápr. 8. 21:33
Sztem nem kell ehhez konkrétan a boltokban kapható sportcipőket beszerezni, hiszen ezeknek éppen olyan kemény a talpuk, mint az általad említetteknek - én is mst voltam tanácstalan ezügyben az utóbbi hetekben, csak azért merem leírni...:) Viszont láttam 1-2 oldalon olyan kis cipőcskéket (nem tudom, hanyas a gyerkőcöd lába...?), amik határeset a két cipőfajta között, valahogy meg vannak szuperálva a sarkuknál a talpak, mintha légtalpasok lennének, csak mégsem....(littlebluelamb és a liliput oldalán vannak hasonlók, legalábbis én ezeket találtam eddig - remélem nem baj, hogy le mertem írni...:O).
4. cooltim (válaszként erre: 2. - Kangaroo Island)
2012. ápr. 8. 21:33
En egyszer vettem neki egy Nike sportcipot, de nem tartotta a bokajat, nem adtam ra tobbet. De akkor meg kisebb volt. Nem tudom, hogy ezek a sportcipot mennyire tartjak a bokat es a talpnak mennyire jok... :-( melyik fajta az, amelyikben van ortoped talpbetet?
2012. ápr. 8. 21:32
Nézesd meg a lábacskáját egy gyermek orthopedussal és Ő tudja a tuti választ megadni a kérdésedre. ☺
2012. ápr. 8. 21:29
Én az 1 évesemnek Adidas sportcipőt vettem, ortopéd talpbetét van benne gyárilag. Teljesen jó és inkább ebben fusson, mint másban, sokat számít a cipő.
2012. ápr. 8. 21:26

Sziasztok!

Tanacsot szeretnek kerni. Van egy kislanyom, juliusban lesz harom eves. Nagyon nagy mozgasigenye van. Allandoan szalad, fut, nem ul meg egy helyben sosem. Apa jar setalni/kocogni neha-neha es par napja a Vanda is vele szeretett volna menni. Kozben betertek a boltba is. Lenyeg, hogy a Vanda imadja a futast. Apja alig birt utana futni vegig. :-) Apa kitalalta, hogy milyen jo lenne, ha a Vanda elmenne vele gyakran kocogni. Viszont felmerult a kerdes, hogy egy ekkora gyereknek milyen cipoben a legkenyelmesebb a futas, szaladas?! Jelenleg Falcon, Superfit es ehhez hasonlo cipoi vannak. De valo e neki egyaltalan sportcipo? Ha igen, milyen? Abban kenyelmesebb lenne a futas?

Felrertes ne essek, nem akarjuk mar most sportoltatni a harom eves lanyunkat! Egyebkent sem egy husis, inkabb vekony, izmos. Szoval, nem ez a cel. Apa osszesen 1 km- t setalna, futna vele, mellette. Vanda pedig iszonyatosan igenyli a mozgast! A valaszokat elore is koszonom!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook