Vattacukor illatú parfümöt keresek (beszélgetés)
Escada-Moon Sparkle
Lancome Tresor is elég édes, nekem az van, mert én is az édes illatokat szeretem. :)
Szerintem ez nagyban függ az illető bőrkémiájától. Rajtam egyáltalán nem a vanília dominál, inkább cukorkás beütésű, vattacukros lesz.
A Lancome-Hypnose a barátnőmön pl tiszta vanília illatú, rajtam pedig donald rágós :D
A sima Lolita Lempicka pedig az én bőröm krémes mandulás, a Lolita Lempicka-L pedig sósan édeskés, olyan mézeskalács szerű a kifújás pillanatában. :-)
Ami kifejezetten vattacukor illatú az a Star Nature parfüm, a világoskék dobozos. kb 1000-1300 ft kürül kapható.
A Pink sugar vanília illatú és nem vattacukor.
Csak a reklámjában egy lányt rajzoltak aki vattacukrot tart a kezében,ezért mindenki ezzel azonosítja,bár köze nincs hozzá,erős vanília.
A Lolita Lempika az már tényleg jobban hasonlít rá.
Nekem nem kellett fizetni. Elkérte a biztosítási papírokat, adminisztrált valamit, de semmi több.
(Atlasz volt az is)
Pink sugar....de van egy nagyon olcsó változata is....hát azt csak akkor érzed mikor magadra fújod!
A vaterán is van:)!
ez nem annyira jó minőség mint a pink sugar, de szerintem ez is megteszi.. remélem segítettem :)
További ajánlott fórumok:
- Szivárványom vágtató vattacukor illatú unikornis-rajongók! Szeressük egymást!
- Kimondottan púder vagy púderes illatú parfümöt, spray-t keresek. Ismer valaki ilyet?
- Tud valaki puder illatu parfümöt ajánlani?
- Tudnátok igazán vaníliás illatú parfümöt ajánlani?
- Az eredeti vattacukor illatú parfüm nevére, márkájára lennék kiváncsi, tudja valaki?
- Kakaóvaj illatú parfümöt keresek. Tudnátok ajánlani?