Tudnátok igazán vaníliás illatú parfümöt ajánlani? (tudásbázis)
Aquolina Pink Sugar, nagyon finom illata van.
Mondjuk inkább vattacukorhoz hasonlít,de vaníliás! :)
Az FM-nek van egy jó vanília illatú parfümje. A neve is Vanília.
Próbáld ki, szerintem megéri, én szeretem.
Minta nekem nem volt,de totàl vanilia illat!
Énn német oldalon olvasom.WWW.YVES ROCHER.CH
YVES ROCHE-T AJÁNLANÁM ÉN IS,GYERMEKEIM A VANILLIA ILLATÚT HASZNÁLJÁK ÉVEK ÓTA,DE SAJNA NEM TUDOM MAGYARORSZÁGON HOL LEHET KAPNI,ITT KATALOGUSBÓL LEHET RENDELNI,MINT AZ AVON-OS CIKKEKET!
ITT OLCSÓN TUDOM MEGVENNI,2,99€-ÉRT!
Nem tudom,mert én anno Douglasban szagoltam,de Marionnaudban is láttam,sőt kisebb parfümériában is.Azért ez egy elég komoly és nagy márka,a komolyabb helyeken szokták árulni.
Nem tudom,hogy hol laksz,de egyébként ha van a közeledben több Douglas,érdemes mindegyikben megnézni,mert én meglepődve tapasztaltam,hogy nem ugyanaz az áru kínálatuk a különböző helyeken lévő üzleteiknek,hiába üzletlánc...
Serge Lutens-Un Bois Vanille
Thierry Mugler-Innocent
Chanel-Allure
Lancome-Miracle Forever(egyértelműen kiérződik a vanília,de a virágos vonulat miatt,nem töményen)
Chopard-Pure wish
Aqualina-Pink Sugar
Thierry Mugler-Angel
Sziasztok!
Találtam egy oldalt, ez a vanilla sweet is ott van, meg egy csomó más parfüm, iszonyú olcsón:
illatszerbolt pont hu
jajj de szerettem en is azt :-))))))Huu, de regen volt, engem is erdekelne, hogy lehet-e meg kapni..
Hasznaltam meg Lola nevu parfumot, nagyon jo vanilia illata volt.
Meg volt megegy, de annak nem emlekszem sajnos a nevere..
Epp erdekel hogy lehet e meg kapni, ha sikerul legyszi ird meg..
2 ötletem is van:
- a DM_ben lehet kapni, nem tudom, mi aneve, de külön polcon van ez a márka, van belőle testápoló, tusfürdő, habfürdő, parfüm is
- a Yves Rochers-ban is kapható, testápoló is, tusfürdő is, és parfüm is. Én eből a kókuszos pakkot haasználtam jó ideig, nagyon szerettem!
További ajánlott fórumok:
- Kimondottan púder vagy púderes illatú parfümöt, spray-t keresek. Ismer valaki ilyet?
- Tud valaki puder illatu parfümöt ajánlani?
- Ajánlanátok igazán erős, tartós parfümöt? Fűszeresebb, nőcis illatot keresek
- Ajánlotok finom illatú parfümöt?
- Tudnátok nekem ajánlani édes, vaníliás parfümöt?
- Édeskés, inkább erős vaniliás parfümöt szeretnék vásárolni, ami nem annyira drága! Tudnátok valamit ajánlani?