Az eredeti vattacukor illatú parfüm nevére, márkájára lennék kiváncsi, tudja valaki? (tudásbázis)
Az igazi vattacukros parfüm neve:
Aquolina-Pink sugar!
Imádom!!!!
Nekem is ilyen van:D!
Ebből van vagy 20fajta.Vaníliás,kókuszos,cseresznyés,még csokis is.
Ez az!!!!! Na, erről beszéltem! :)
Na, és ebből van még epertortás, meg valami rágógumis, vagy cukorkás, nem emlékszem.
Star - Nature :) erős az illata, de én bírom :D
nem az én hirdetésem, szal remélem, nem számít reklámnak :D :
Nekem van eperfagyi illatú is:).A rágógumisra vagyok mér nagyon kiváncsi,de olyat még csak neten láttam.
A DMben állítólag van egy vattacukros olcsófajta nagyon jó parfüm.Pink Cookie a neve asszem'.
Igen, én is ott vettem még kb 3 éve, de mostanában tényleg sehol nincs.
Nagyikámnak nagyon tetszett az illata, gondoltam veszek neki is, de nem találok. Mondjuk most van elég parfümje neki is. :)
Amúgy én a Douglasban vettem egy 1000 Ft-osat, valami gyerekparfüm, és még este is érezni, ha megszagolom a csuklóm. :) Pedig mindig csak egyet fújok, mert nem bírom ha erős.
De meg nem mondom, mi a neve, mert leszedtem a papírját, hogy ne legyen olyan ciki. :D
Ilyet még lehet egyáltalán kapni valahol?
Nekem van, de fogyóban, és nem találok ilyet sehol.. Csak a sima Darlingot.
itt a legolcsóbb, émn innen vettem, és tuti, h igazi , mert nagyon tartós, és intenzív :)
szia,
a cavallinak is van egy a just, az is vattacukros
Kylie Minogue Sweet Darling
Ennek is durván vattacukor illata van.. :D
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O)
- Szivárványom vágtató vattacukor illatú unikornis-rajongók! Szeressük egymást!
- A vattacukor miért ilyen drága?
- Hol tudnék Budapesten vattacukorkészítőt venni?
- Egy bizonyos kabát márkájára lennék kiváncsi. Képet mellékelek... Tudnátok segíteni?