Vasipecsenye recept
A Vasipecsenye hozzávalói:75 dkg sertéscomb
2 dl- tej
5 gerezd fokhagyma
só fűszerpaprika bors
5 evőkanál liszt
A Vasipecsenye elkészítési módja:
A sertés húst szép szeletekre vágjuk, és kiklopfoljuk, sózzuk és fokhagyma zuzalékkal bekenjük, ráöntjük a tejet és lehetőleg egy éjszakára a hütőbe tesszük. Másnap leöntjük a tejet, és leszáritjuk a húst,borsozzuk a lisztbe tesszük a paprikát és vastagon bele forgatjuk a hússzeleteket. Forró olajban hirtelen kisütjük. Hagymás krumplival és bármilyen savanyúsággal tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2011. febr. 24. 06:54
A vasipecsenye elkészítési módja és hozzávalói.