Vásároltál már az E-bay-ről? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Én nagyon sokat vásároltam már onnan és meg vagyok vele elégedve!
Egyszer volt, hogy egy óra nem érkezett meg (kiderült, hogy már itt magyarországon a postán rejtélyesen eltűnt...) és az eladó küldött egy másikat. Kicsit más a mentalitásuk, fel sem merül, hogy ha kifizetsz valamit azt ne kapd meg!
A keresésnél be tudod állítani, hogy csak azok jelenjenek meg aminek nincs posta költsége, de egyébként írj a termék adatlapján ha van. Sokszor már ft-ra át is számítják.
Eladó és áruhely-függő.
Ki van írva minden a termék lapjára, el kell olvasni...
Sziasztok!
Jár erre még valaki?
Hogyan lehet az eladónak írni?Nem találom...
Mennyi a postaköltség mondjuk egy hatalmas dobozra és mennyi egy kicsi csomagra?
Köszönöm.
Hát én közvetlenül nem, de ismerősök leütöttek nekem már jópár cuccot. Kell regisztrálni, aztán PayPal-t létrehozni (kell hozzá bankkártya), és már mehet is a vásárlás.
Én a PayPal-t még mindig nem mertem bevállalni. Hiába mondják, hogy biztonságos, én túl gyanakvó vagyok, és inkább kifizetem másnak, ha megveszi nekem. Készpénzzel vagy átutalással. :-)
De van már eBay topic, nem is egy. Ott már le van írva, mit hogyan. És elég részletes is.
En szoktam ott vasarolni.
Meg nem volt rossz tapasztalatom.
Sziasztok!
Keresek olyan aki e-bay.de-n regisztrálva van....
Kisfiamnak szeretnék triciklit venni de sajnos nincs dombornyomott kártyánk igy nem tudok rendelni..
szeretnék vkit...akinek van rege..és esetleg ha utalnék neki akkor ő megrendelné nekem a tricót.
nagyon nagyon fontos lenne...
ha bárki tudna segíteni megköszönném
én szoktam vásárolni, szerintem egyáltalán nem macerásabb, mint mondjuk a vateráról.
szerintem a lényeg, hogy a magyar posta lenyúlós volta miatt érdemes mindig ajánlva feladatni a termékeket.
Magyarországra simán feladják a terméket?
Valaki leírja nekem a vásárlás menetét?
nem
neten még csak teszveszről vásároltam eddig, máshonnan nem