Vannak még lelkiismeretes orvosok! (hasplasztika) (beszélgetés)
Elkérhetném az orvos elérhetőségét?
2 császár után most elszántam magam, hogy végre megplasztikáztassam a hasam...
Előre is köszönöm.
Gratulálok, hogy sikerült kifognod, egy ilyen orvost:D
Bár könnyebb lett volna , ha nem kell mindezeken átesned...
És azóta milyen a pocakod???
akkor gondolom neked már nem lötyög a bőr a hasadon, mint sok nőtársaddal ellentétben:(
köztük nekem is:(((
2009 szilvesztere nem úgy alakult nekem, ahogy azt általában az emberek szeretnék. Pont aznap derült ki, hogy többszörös műtéten kell átesnem ahhoz, hogy ne legyenek sokkal komolyabb problémáim...Megtudtam, hogy a szülés után, köldöksérvem van és emellett "szétcsúsztak" a hasizmaim is, amit korrigálni kell. Az már csak hab volt a tortán, hogy ilyen beavatkozáskor a plasztikai részt is erősen ajánlott megoldani... Ez a tény teljesen letaglózott. Nagyon féltem. Ilyenkor az ember különböző rettegés szakaszokon esik át. A diagnózis megállapítása után velem is ez történt.
A megnyugvás első nagy hulláma akkor ért el, amikor sikerült egy olyan dokit találnom, aki már az első vizsgálatok és megbeszélések után is nagyon szimpatikus volt és ami ennél is fontosabb: megbíztam benne. A mai világban nagyon kevés orvos tud kialakítani magáról olyan képet, ami alapján a páciens nyugodt lélekkel fekszik be a kése alá. Ő olyan volt. Persze akkor még nem tudhattam, hogy a bizalmam biztos alapokon nyugszik. Ez nyilvánvalóan csak a műtét után derül ki.
A beavatkozás után minden úgy zajlott, ahogy a nagy könyvben meg volt írva. A doki folyamatosan figyelemmel kísérte a felépülésem különböző szakaszait. Amikor mással volt elfoglalva, akkor sem felejtett el, ahogy a legtöbb doki szokta napjainkban. Természetesen mindezt az általános kontrollokon felül tette, tiszta lelkiismereti okokból, hiszen anyagi vonzata nem volt számára ennek már.
Most, 2 hónappal a műtét után bátran kijelenthetem, hogy a lehető legjobban választottam, és ezzel együtt a műtét kitűnően sikerült. Azóta a nagypapa is a doki kezei alá került, és vele is hasonlóan jó dolgok történtek. A történet lényege az, hogy a mai rohanó világban olyan ritka a lelkiismeretes orvos, mint a fehér holló. Igazán nagy szerencse, ha sikerül belebotlani egybe. Emiatt nagyon szerencsésnek érzem magam, nem csak a múltat, hanem a jövőt tekintve is.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Mi a véleményetek azokról a szülőkről, akik a fogadott lelkiismeretes orvosnak nem adtak borítékot, csak szóban köszönték meg és hazamentek?
- Frontin szedése miatt, legyen még lelkiismeret furdalásom?
- Bánt a lelkiismeretem
- Most ezért legyen rossz a lelkiismeretem?
- Vannak még lelkiismeretes orvosok