Vannak Marcaliak vagy környékbeliek a portálon?Véleményeket szeretnék a Marcali Kórház Nőgyógyászatáról és Orvosairól.Ki a legjobb? (beszélgetés)
Szia!
Nem tudom mennyire aktuális a kérdésed, de csatlakoznék a 2. hozzászólóhoz. Szintén Dr. Kiss Györgyhöz járunk. Csak jót tudok róla mondani. Nagyon lelkiismeretes, és kedves. Nem utolsó sorban érti a dolgát. Bár még szülés előtt állok, de eddig csak pozitívat tudok róla mondani. Annyira meg tudja nyugtatni az embert, hogy egyáltalán nem félek a szüléstől, pedig már bármikor jöhet a baba.
Kedves Gabi
Nagyon szépen köszönöm a választ.Te vagy,az első aki válaszolt a kérdésemre.
Sziasztok
Megint eszembe jutott valami.Ismét szeretném a segítségeteket kérni.Néhány napja írtam egy fórum kérdést 25 éve a szervezetben lévő nőgyógyászati spirál eltávolításának ügyében.Erre nagyon sok választ kaptam amit ezúton is nagyon szépen köszönök.Most arra szeretnélek benneteket megkérni,hogy javasoljatok nekünk egy nagyon rendes,és nagyon ügyes nőgyógyászt,a Marcali Kórházban,aki a legbonyolultabb helyzeteket is nagyon könnyen,és gyorsan meg tudja oldani.Nagyon szépen köszönöm
Sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Győr és környékbeli kismamák, babázók!
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?